Eskişehirspor Teknik Direktörü Levent Kartop,   Yotube üzerinden yayın yapan Motto Futbol’un konuğu oldu. Burada gündeme dair soruları cevaplayan 44  yaşındaki teknik adam, hedefinin Eskişehirspor’u ait olduğu profesyonel lige çıkarmak olduğunu dile getirdi. 

Eskişehirspor'da tempo giderek artıyor! Eskişehirspor'da tempo giderek artıyor!

BURALARA YAKIŞMIYOR 

Eskişehirspor’un bu lige yakışmadığını belirten Levent Hoca, “Eskişehirspor lig fark etmeksizin büyük bir camia ve elbette bizim ilk hedefimiz bu büyük camiayı bir an önce Bölgesel Amatör Lig’den profesyonel liglere taşımak. Eskişehirspor buralara yakışmıyor. Öncelikle bu takım acilen profesyonel lige çıkmalı.Ben buraya büyük heyecan ile geldim. İlk futbola başladığımda heyecanım nasılsa bugün de aynı heyecana sahibim. Umarım kimseyi mahcup etmez ve şampiyon oluruz ” dedi. 

HERKES HERKESİ YENEBİLİYOR 

Bu ligde herkesin  herkesi yenebildiğini belirten  Kartop, “Bu ligde herkes  herkesi yenebiliyor.  Ama biz taraftarımızla, camiamızla, sahada çalışan ve hakkını arayan bir takım olarak şampiyon olmak istiyoruz. Bu haftada Ankara TKİ önünde  kazanıp 3 puan alarak yolumuza bakacağız. Ankara ekibi  genç dinamik bir ekip. Disiplinli bir takım. Bu maçı kazanmak için büyük camia gibi mücadele etmemiz lazım. Bu ligde çok istemek gerek. Eskişehirspor’un kaybettiği 2 maçı da izledim. Sonra futbolculara dedim ki çok isteyeceksiniz, az isteyince olmuyor. Kazanmak için çok istemek ve çok çalışmak lazım. Biz sahada çok isteyen ve arzulayan bir takım olmak istiyoruz.” dedi. 

ANTALYA KAMPI OLABİLİR 

Devre arasında bir Antalya kampı düşündüklerini belirten Kartop, “İlk bir haftayı burada geçirip daha sonra Antalya’da kampa girmek gibi bir düşüncemiz var. Antalya’da hazırlık maçlar yapacağımız bir hafta daha kamp yapmak istiyoruz” dedi. (Spor Servisi)

Editör: Sakarya Gazetesi