Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta şampiyonluk hesapları yapan  Eskişehirspor’u, bu hafta itibariyle zorlu bir maç trafiği bekliyor.  Geride kalan haftada Kırşehir deplasmanından üç puanla dönerek 19 puanla zirve koltuğuna oturan Siyah Kırmızılılar, ilk yarının bitimine 6 maç kalırken kayıp istemiyor.

Eski başkan tarafından TFF eleştirisi! Eski başkan tarafından TFF eleştirisi!

Zorlu deplasmanlar

İlk etapta  bu hafta sonu  Alaplı Belediyespor’u  sahasında konuk edecek olan Kırmızı Şimşekler, ardından şampiyonluk yarışı içindeki rakiplerinden Karadeniz Ereğli Belediyespor ve Polatlı Belediyespor ile üst üste iki deplasman maçına çıkacak. Özelikle bu iki  mücadeleden çıkacak sonuçlar  Es-Es’in ligdeki kaderini  de şekillendirmiş olacak. Bu iki kritik deplasmanların ardından, bu defa  Gederespor’u  taraftarı önünde ağırlayacak  ekibimiz,  Çilimli Belediyespor  dış sahada ve içerde  Ankara TKİ ile oynayacağı müsabakaların ardından sezonun ilk yarısını tamamlayacak.

Tedirgin ediyor 

7 Hafta sonunda aldığı 5 galibiyet ve 1 beraberle yoluna namağlup  devam eden Kırmızı Şimşekler, bu başarılı tabloyu, kalan haftalara da taşımak istiyor. Anacak son oynadığımız ve 3-1 kazandığımız Kırşehir deplasmanında ortaya koyulan oyun gelecek adına  camiayı tedirgin etti. Teknik Direktör İbrahim Baş’ta maç sonunda yaptığı açıklamada bu konuya değinerek, “Oyunumuzu geliştiremezsek  sıkıntı yaşarız” ifadesi kullandı.

Editör: Sakarya Gazetesi