Her geçen gün büyüyen "Bayrak As" kampanyasıyla, Eskişehir’in dört bir yanını Eskişehirspor'un renkleriyle süslemeyi amaçlayan Kırmızı Siyahlı taraftarlar, sezon başlamadan önce şehirde büyük bir hava yakalamayı hedefliyor.

Destek sinyali

Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok, bir TV programında, taraftarlardan gelen "Şehri bayraklarla süslemek gibi bir proje olabilir mi?" sorusuna, “Bayrak asma gibi kampanyaları taraftarımız tabii ki istiyor ama bunu yapacak olan yönetim kurulu değil, taraftarlarımızın organize olması gerekiyor. Ben de her yerde Eskişehirspor bayraklarını görmeyi istiyorum ama buna taraftarımız bir araya gelerek öncülük etmeli. Biz böyle şeylere açığız” diyerek kampanyaya destek sinyali vermişti.

Eskişehirspor'da bir sponsor daha belli oldu! Eskişehirspor'da bir sponsor daha belli oldu!

“Camia hareketlensin”

Başkan Entok’un bu açıklamalarının ardından, Eskişehirspor taraftarları özellikle sosyal medya üzerinden organize olmaya başladı. İstanbul Boğazın Kırmızı Şimşekleri ve bazı taraftar grupları, şehirde yaşayan herkesi evlerine, iş yerlerine Eskişehirspor bayrakları asmaya davet etti. Taraftarlar, bu hareketle sadece şehri Siyah Kırmızı renklere boyamakla kalmayıp, aynı zamanda 6 Ekim’de başlayacak yeni sezon öncesi camiayı heyecanlandırmayı amaçlıyor. 
 

Muhabir: İsmail Yiğit