Eskişehirspor Teknik Direktörü İbrahim Baş, 1 puanla döndükleri Kaynaşlı deplasmanını değerlendirdi. Bu bir puanın değerinin daha sonra anlaşılabileceğini belirten Tecrübeli Teknik Adam, “Belki buradan 1 puan almamız, ligin sonunda çok değerli 1 puana dönebilir. Golü çok güzel zamanda bulduk. Bunu biraz daha dikkatli üçüncü bölge oyununa taşıyabilseydik. Çok daha güzel şeyler olabilirdi. Buradan alacağımız  bir üç puanla çok avantajlı dönebilirdik ama rakiplerimizin de puan kaybetmesi, bizim deplasmanda aldığımız bu puanın değerli oluşu  bence ileride ortaya çıkacak” dedi.

Eskişehirspor'da hazırlıklar hız kesmiyor! Eskişehirspor'da hazırlıklar hız kesmiyor!

Her maçı kazanmalıyız

Şampiyon olmak için her  takımdan üç puan almaları gerektiğini vurgulayan Baş, “Eskişehirspor, stratejilerini   beraberlikler üzerine kuran bir takım olmamalı…Çünkü şampiyon olmak istiyorsak  içerde dışarda üç puan alacak nitelikte hareket etmemiz gerekiyor. Bununda aslında fırsatını yakalamıştık. Rakip Eskişehirspor ile berabere kaldığı için şampiyon olmuş gibi sevindi. Bizim bunlardan ders çıkarıp ne kadar büyük bir sorumluluğun içinde olduğumuzun farkına varmamız lazım” dedi.

Üç puan manevraları 

 Üç puanı alacak manevraları yapmaları gerektiğini ifade eden Baş, “Gerçekten Eskişehirspor’un zorlandığı anlarda bile üç puanı alacak manevraları yapabilecek güce sahip olması lazım.  Bunlar üzerinde çalışıyoruz. Bakıldığı zaman iyi oynadık. Birinci yarı rakibin stratejisine göre biraz daha dikkatli hareket ettik. Ama ikinci yarıda iki orta saha değişikliği, daha sonraki değişiklikler sonunda  üçüncü bölgede fırsatlar yakaladık” dedi. 

Editör: Sakarya Gazetesi