Eskişehirspor yönetimi,  kulübe  maddi destek sağlamak amacıyla dün Ankara’da bir dizi kritik  görüşmeler gerçekleştirdi. Başkan Erkan Koca ve Teknik Asbaşkan Anıl Koçhan’ın  yanı sıra  Avukat Mustafa Tayyib Mavi, bu görüşmelerde yer aldı. İlk olarak  Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret ederek Eskişehir İYİ Parti Milletvekili Nebi Hatipoğlu ve  Eskişehir AKP Millet Vekilleri Fatih Dönmez ve Ayşen Gürcan ile bir araya gelen  Eskişehirspor heyeti,  Spor Toto ile yaşanan aksaklıklar için yardım isteyerek  görüş alışverişinde bulundu.

MECLİS-12

Tecrübeli kaleci Es-Es için hazır! Tecrübeli kaleci Es-Es için hazır!

Gece gündüz çalışmaya devam 

Daha sonra   Türk Patent Ve Marka Kurumu Başkanı Zeki Durak ile bir araya gelen Eskişehirspor yönetimi, burada Durak’a yeni görevi için hayırlı olsun dileklerini iletirken  kulübün menfaatleri içinde istişarelerde bulundu.

SPOR TOTO

Son olarak Spor Toto Teşkilatını ziyaret eden Başkan Erkan Koca ve arkadaşları, buradan kulübe gelecek para için kolaylık istediği öğrenildi. Başkan Erkan Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “ Seni tahtına oturtmadan ölmek bize haram olsun EsEs’im. Gece gündüz çalışmaya devam… Yolun sonu şampiyonluk olsun” ifadelerine yer verdi.

Editör: Sakarya Gazetesi