Bölgesel Amatör Lig  6. Grupta  yoluna  namağlup devam eden Eskişehirspor, 7. Hafta açılış mücadelesinde  25 Kasım Cumartesi günü  Kırşehir Gençlik Hizmetleri Spor’a konuk olacak.  Geride kalan 6 hafta sonunda aldığı 5 galibiyet ve bir beraberlikle zirve mücadelesi veren  Kırmızı Şimşekler, kağıt üstünde  kolay gibi görünen deplasmandan üç puanla döndüğü takdirde maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturacak.  

Eskişehirspor'da hazırlıklar hız kesmiyor! Eskişehirspor'da hazırlıklar hız kesmiyor!

SAAT 14.00’DE BAŞLAYACAK

Kaman İlçe Stadyumu’nda saat 14.00’de başlayacak  bu kritik maçı Mersin Bölgesi hakemlerinden Yusuf Can Teker yönetecek. Teker’in yardımcılıklarını Ozan Bozkurt ve Torun Caner Çakmak yaparlarken, maçın dördüncü hakemi de Melike Arslan olacak.

MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde mücadelenin  hazırlıklarını önceki gün  Teknik Direktör İbrahim Baş yönetiminde yaptığı taktik antrenmanı ile tamamlayan Siyah Kırmızılı ekibimiz dün sabahta Kırşehir’e giderek  konaklayacağı Armas Termal Otel’de yerleşti.  Kırşehirspor Tesisleri’nde bir ter idmanı yapan Es-Es kafilesi ardından   maç saatini beklemeye geçti.

AVERAJLA İKİNCİ SIRADAYIZ

Grupta  16 puanla Polatlı Belediyespor’un ardından  averajla 2. sırada yer alan Kırmızı Şimşerkler   rakibinden zirveyi devralmak istiyor. Bunun içinde Teknik Direktör İbrahim Baş ve öğrencileri, Kırşehir’i iyi bir oyun sonunda devirip,  1926 Polatlı Belediyesi’nin de  yarın Gölbaşı Belediyespor  ile oynayacağı maçta  puan kaybetmesini bekleyecek. (Spor Servisi)

Editör: Sakarya Gazetesi