Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce katıldığı bir lasman toplantısında Eskişehirspor’a dair önemli açıklamalarda bulundu. Eskişehirspor’un şuan hiç hak etmediği bir ligde olduğunu dile getiren Başkan  Ünlüce, Eskişehir’in bütün bileşenlerini  Eskişehirspor’a destek verme çağrısında bulundu. 
‘ÖNEMLİ BİR MARKA’ 
Eskişehirspor’a  her türlüğü destek vermeye hazır olduklarını yineleyen Başkan Ünlüce, “ Eskişehir’in en önemli markalarından biri olan Eskişehirspor’un  bu halede olması hepimiz için üzücü bir durum. Daha önce yaptığımız toplantılar  da Eskişehirspor’un kurtuluşu  için bir çok öneri geldi. Bu önerilerinde hepsi değerli” dedi.

Başkandan altyapı vurgusu! Başkandan altyapı vurgusu!

Sahip çıkalım 

Şehrin Eskişehirspor’a her zaman destek olduğunun altını çizen Ünlüce,  “Ben şehrin Eskişehirspor’a ne kadar sahip çıktığını görüyorum.  Geçen hafta bir  ziyaret nedeniyle Karadeniz’deydim ve Eskişehirspor’un bayraklarını gördüm   balkonlarda. Yani böyle bir sevda Eskişehirspor sevdası.  O yüzden ben ümitsiz değilim” dedi. 

Herkesin sorumluluğu

Eskişehirspor  hepimizin sorumluluğunda olmalı diyen Ünlüce, “ Yani en ücrada yaşayan vatandaşımızdan, Valimize, belediye başkanlarına ve iş insanlarına kadar hepimizin bu konuyla ilgilenmesi gerektiğini  düşünüyorum. Çok güzel ve genç bir yönetim seçildi. Zaten  daha önceki yönetim içindeydiler. Sorunlar da biliyorlar. Çok güzel samimiyet ve büyük gayret içindeler” dedi. 

Birliktelik önemli

Son olarak şehre destek çağrısını yineleyen Ünlüce, “ ETİ Ailesi’de bu gayrete sessiz kalmadı. Sorumluğunu büyük bir gayretle yerine getiriyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Tüm kurumlarımızdan da küçük, büyük  hiç önemli değil, önemli olan o birlikteliği sağlayabilmek. Biz dediğim gibi biz her tülü destek için buradayız ve varız.  Eskişehir’in bütün bileşenleri , bütün Eskişehirspor sevdalılarını da desteğe çağırıyorum” dedi. 
 

Muhabir: Burak Akın