Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanlarda, Teknik Direktör Ergun Ortakcı oyuncularına yoğun ve disiplinli bir çalışma programı uyguluyor. Takım, sezon öncesi form tutmak ve fiziksel dayanıklılığını artırmak için sıkı bir tempoda çalışıyor.

Kaldığı yerden

Futbolcular, pazar gününü izinli geçirdikten sonra dün yeniden bir araya gelerek hazırlıklarına kaldığı yerden devam etti. Siyah Kırmızılı ekip, günü yine çift antrenmanla tamamlayarak, yeni sezona güçlü bir giriş yapmayı hedefliyor. Sabah ve akşam yapılan antrenmanlarda, teknik ve taktik çalışmaların yanı sıra, dayanıklılık ve kuvvet antrenmanlarına da ağırlık veriliyor.

Eskişehirspor'dan stadyum çağrısı! Eskişehirspor'dan stadyum çağrısı!

Yoğun program

Teknik Direktör Ergun Ortakcı, oyuncularının hem fiziksel hem de mental olarak yeni sezona hazır olmalarını sağlamak için yoğun bir antrenman programı uyguluyor. Takımın kondisyonunu artırmaya yönelik olarak yapılan koşu ve fitness çalışmaları, futbolcuların dayanıklılık seviyelerini yükseltmeyi amaçlıyor. Ayrıca, taktiksel varyasyonlar ve set oyunları üzerinde de sık sık çalışmalar gerçekleştiriliyor. 

Muhabir: İsmail Yiğit