Üstünbaş, Kumluca deplasmanında alınan galibiyetin ardından, Homurlu karşısında da kazanarak 2’de 2 yapmak istediklerini belirtti. 

"OYUN OLARAK İYİ DEĞİLDİK"

Safa Üstünbaş, Kumluca karşısında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını kabul etti. "Oyun olarak Kumluca karşısında iyi değildik. Ancak mücadele yönünden memnunduk ve bu sayede zor deplasmandan üç puanla dönmek önemliydi," diyen Üstünbaş, teknik ekibin bu oyun eksikliklerini düzeltmek için çalıştığını dile getirdi.

"CİDDİYET ŞART"

Mersin Homurlu karşılaşmasıyla ilgili düşüncelerini de paylaşan Üstünbaş, Homurlu deplasmanının Kumluca’ya göre daha kolay geçebileceğine inandığını ancak futbolda ciddiyetin elden bırakılmaması gerektiğini vurguladı. "Futbolda ciddiyetsizliğe yer yok. Biz de Mersin deplasmanına en iyi şekilde hazırlanarak hedeflerimiz doğrultusunda üç puanı almayı amaçlıyoruz," dedi.

Anadolu Efsanesinin morali yerinde! Anadolu Efsanesinin morali yerinde!

"2'DE 2 İLE ÇIKMAK İSTİYORUZ"

Eskişehirspor’un şampiyonluk hedefi doğrultusunda her maça galibiyet için çıktığını belirten Üstünbaş, taraftarların desteğiyle daha da güçlü olacaklarını ifade etti. "Mersin deplasmanından galibiyetle dönerek taraftarımızın karşısına 2'de 2 yaparak çıkmak istiyoruz," diye konuştu.
 

Muhabir: İsmail Yiğit