Eskişehirspor'da tempo giderek artıyor! Eskişehirspor'da tempo giderek artıyor!

Siyah Kırmızılılar; Polatlı, Geredespor, Çilimli Belediye ve Ankara TKİ maçlarından da zaferle ayrılarak şampiyonluk yolunda ilerleyişini sürdürmeyi  hedefliyor. 58 yıllık kulüp tarihinde ilk kez amatörde mücadele eden Eskişehirspor, şampiyonluk adımlarını sağlam atıyor. Geride kalan  9 hafta sonunda en yakın rakibi 1926 Polatlı Belediyespor’un 5 puan önünde 25 puanla liderlik koltuğunda oturan Kırmızı Şimşekler,  önünde oynayacağı 4 maçı da  kazanarak devre arasına moralli bir şekilde girmeyi hedefliyor.

Zorlu 4 hafta 

Sırasıyla 1926 Polatlı Belediyesi ile deplasmanda karşılaşacak Siyah Kırmızılılar, ardından içerde Geredespor’u ağırlayacak. Daha sonra  zirve takipçilerinden Çilimli Belediyespor’un konuğu olacak Es-Es, taraftarı önünde oynayacağı Ankara TKİ mücadelesiyle ilk  yarıyı tamamlamış olacak.

Tek hedef galibiyet 

Taraftarının desteğiyle kalan maçlarda da galibiyeti hedefleyerek başarılı performansını devam ettirmek isteyen Eskişehirspor, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşarak eski ihtişamlı günlerine dönmeyi amaçlıyor.

Editör: Sakarya Gazetesi