Eskişehirspor Başkan Vekili Niyazi Çelik,  takımın yeni sezon planlaması ve hedefleri konusunda açıklamalarda bulundu. Transfer çalışmalarının olumlu yönde ilerlediğini belirten Çelik, “ Transfer çalışmalarımız Ergun Hocamızın istediği doğrultusunda devam ediyor. Amacımız bizi hedef ulaştıracak bir kadro oluşturmak. Bunun içinde eksik gördüğümüz yerlere  takviye yapmak  için çalışmalar yürütüyoruz. Şuana kadar 12 arkadaşımızı kadromuzu attık. Önümüzdeki süreçte bu sayıyı artırmayı planlıyoruz. 

Kaynak aranıyor

Kadro planlamasında hata yapmamak için zaman zaman  sürecin yavaşladığını belirten Çelik, “Şuan 6-7 oyuncuyla daha temas halindeyiz. Hata yapmamak için zaman zaman süreç yavaşlıyor. Bunun yanında ayrıca oyunculara peşinat vermek içinde kaynak yaratmaya çalıyoruz. Bugün  veya yarın Forvet oyuncusu Murat Kara ile sözleşme imzalayacağız. Bunun yanında belki de bir oyuncu daha imzaya gelebilir. Önümüzdeki hafta itibariyle de diğer anlaşma yaptığımız veya yapacağımız oyuncuları Eskişehir’e getirmeyi planlıyoruz” dedi. 

Eskişehirspor'da tempo giderek artıyor! Eskişehirspor'da tempo giderek artıyor!

Rapor verilecek

Takımın iskelet kadrosunu büyük ölçüde oluştuklarını vurgulayan Çelik, “ Şuna kadar yaptığımız 12 transferle kadronun iskeletini oluşturduğumuzu düşünüyorum. Önümüzdeki süreçte 6-7 oyuncu daha  alarak Ağustos  ayı içerisinde  başlayacağımız kampa yetiştirmeyi düşünüyoruz. Eskişehir’de yapacağımız kampta Ergun Hocamız da kadroda eksik  gördüğü yerler varsa bize rapor edecek. Bizde gerekli olan takviyeleri bu doğrulta yapacağız” ifadelerine yer verdi. 
 

Kaynak: Haber Merkezi