Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yeni bir ruh  inşa etmek istediklerini belirten Başkan Entok, “Birlik beraberlik içerisinde hareket etmeyi başarırsak sezon sonunda da çok arzu ettiğimiz şampiyonluğa ulaşırız” dedi. 

Es-Es bugün özel maça çıkıyor! Es-Es bugün özel maça çıkıyor!

Bize güvensinler

Camiada kendilerine  güvenmesini isteyen Entok, “Bu sene bizim için kucaklaşma sezonu olacak. Yeni bir ortak ruh inşa etmek istiyoruz. Birlik beraberlik içerisinde hareket etmeyi başarırsak sezon sonunda da çok arzu ettiğimiz şampiyonluğa ulaşırız. Umudumuz bu sezon şampiyonluk yaşamak. Sürekli küme düşen ve maddi imkansızlıklarla anılan bir kulüp kimliğinden uzaklaşmak gerekiyor. Taraftarlarımız artık başarılı sonuçlar görmek istiyor. Motivasyonumuz tam. İyi işler yapmak için elimizden geleni yapacağız. Eskişehirspor camiası bize güvensin” dedi. 

Aidiyet duygusu

Takıma aidiyet duygu olan futbolcuları kazandıracaklarını belirten Entok, “ Eskişehirspor’a karşı aidiyet duygusu olan futbolculardan kurulu bir takım oluşturmak istiyoruz. Eskişehirspor yönetim kurulu olarak bu konuya dikkat edeceğiz. Eskişehirspor camiasının da desteği ile umarım güzel günlere ulaşırız” ifadelerini kullandı. 
 

Kaynak: Haber Merkezi