Eskişehir'de futbol turnuvası! Eskişehir'de futbol turnuvası!

İç Anadolu Master Cup  + 40 Yaş Futbol  Turnuvası’nda heyecan başladı. Dört takımın mücadele ettiği Turnuvanın ilk günü  gollü ve çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Abdurrahman Temel  Sahası’nda yapılan günün ilk mücadelesinde  maçında Mağusa Spor Derneği ile Anadolu Üniversitesi Masterlar takımları karşılaştı. 
PENALTILARDA GÜLDÜ 
Çekişmeli geçen maçın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 tamamlandı.  Anadolu Üniversitesi’nin  golünü  Gökhan Kuş kaydetti. Mücadelenin ikinci yarısında da skor tabelası değişmeyince maçın kazananı  penaltı atışları belirledi. Mağusa Spor Derneği’ni penaltılarda 5-4 mağlup eden  Eskişehir ekibi sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Anadolu Üniversitesi  bugün ise saat 19:00’da Afyonkarahisar Masterlar takımı ile karşılaşacak.
GALİBİYETLE BAŞLADI 
Günün  ikinci maçında ise  Ars Mühendislik Eskişehir Masterlar ile Afyonkarahisar Masterlar takımları kozlarını paylaştı. Her iki yarıda etkili olan Ars Mühendislik Eskişehir ekibi  mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.  Eskişehir ekibine galibiyeti getiren golleri ise  Oktay Arıkan, Caner Karuk  ve Serkan Özdemir kaydetti.  Turnuvaya üç puanla başlayan Ars Mühendislik Eskişehir Masterlar bir sonraki maçını  ise  Mağusa Spor Derneği ile oynayacak.  
 

Kaynak: Spor Servisi