Afyonkarahisar Haberleri

afyonkarahisar haberleri ve güncel afyonkarahisar gelişmeleri, afyonkarahisar ile ilgili tüm video, afyonkarahisar fotoğrafları ve afyonkarahisar haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Yurttan

Afyonkarahisar'da güvenlik güçleri tarafından yapılan trafik denetiminde 235 araç sürücüsüne 423 bin 854 TL para cezası kesildi.

Genel

Yalnızca Türkiye'nin değil, Avrupa'nın en kalabalık şehri olan İstanbul'un nüfusu dikkat çekiyor. TÜİK tarafından belirtilen verilere göre İstanbul'da yaşayan Afyonkarahisarlı...

Genel

Afyonkarahisar, Türk Kurtuluş Savaşı açısından son derece kritik bir bölgedir. Önemi tarih bakımından yazılarak açıklanabilir.

Yurttan

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde domates serasında yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Genel

Yapay zeka kültürel ve coğrafi özelliklerine göre Afyonkarahisar'ın rakip şehrini belirledi. O şehir bakın hangisi çıktı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da iki otomobili çarpıştığı ve hurdaya dönen otomobillerde 3 kişi yaralandı.

Kültür Sanat

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde kazı çalışmasının devam ettiği Apemia Antik Kentinde büyük bir kedi türüne ait olduğu düşünülen çene kemiği bulundu.

Yurttan

Afyonkarahisar'da bir iş yerinde çıkan yangın kısa sürede söndürülerek kontrol altına alınırken maddi hasar meydana geldi.

Yurttan

Afyonkarahisar'da iki aracın çarpışması sonucunda hurdaya dönen araçlarda 3 kişi yaralandı.

Yurttan

Afyonkarahisar'da güvenlik güçleri tarafından yapılan 'şok' denetimde 2 araç sürücüsüne 16 bin 806 TL para cezası kesildi.

Yurttan

Afyonkarahisar'da kontrolden çıkan araç takla attı. Kazada 5 kişi yaralandı.

Genel

Şehirlerin isimlerini değiştiren bir yapay zeka motoru, Afyonkarahisar’ın ismini ‘Terapetya’ ismini verdi.

Yurttan

Afyonkarahisar’da bir minibüs TIR'a arkadan çarptı. Minibüsün sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.