Afyonkarahisar Haberleri

afyonkarahisar haberleri ve güncel afyonkarahisar gelişmeleri, afyonkarahisar ile ilgili tüm video, afyonkarahisar fotoğrafları ve afyonkarahisar haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Yurttan

Afyonkarahisar Şuhut Kadın Kültür Evi'ndeki kadın kursiyerler, Gazze'de ki kadın ve çocuklar için eşofman takımı dikimine başladı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da jandarma durdurduğu bir kamyonda yaptığı aramada 20 ruhsatsız tüfek ile 4 tabanca ve şarjör ele geçirdi.

Yurttan

Afyonkarahisar’da boşanmak üzere olduğu kocası tarafından katledilen genç kadın ve ailesi öğle saatlerinde gerçekleştirilecek cenaze töreninin ardından sol yolculuklarına uğurlanacak.

Yurttan

Afyonkarahisar’da polis tarafından torbacı diye adlandırılan uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 6 kişi gözaltına alınırken, operasyonda değişik tür ve miktarlarda...

Yurttan

Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde ‘Su Seferberliği’ çalışmaları devam ediyor.

Yurttan

Afyonkarahisar’da detektörlerle kaçak define arayan şahıslar kazıya başlayamadan jandarmaya yakalandı.

Yurttan

Uşak’tan, Afyonkarahisar’a uyuşturucu hap getiren 2 şahıs jandarma tarafından yakalandı.

Yurttan

Afyonkarahisar’ın Başmakçı ilçesinde polis tarafından iki eve yapılan baskında 528 gram esrar başta olmak üzere suçtan elde edildiği değerlendirilen 14...

Yurttan

Afyonkarahisar’da aşırı yağmurda kontrolden çıkarak karşı şeride geçen midibüs devrildi. Kazada 24 kişi yaralandı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da eski polis memurunun cinayetinde yeni detaylar ortaya çıkarken, katil zanlısının 59 yaşındaki şahsı kafasına tek el ateş ederek öldürdüğünü...

Yurttan

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde takla atan otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da 600’e yakın fırıncı esnafına hijyen eğitimi verildi.

Yurttan

Afyonkarahisar’da bir kahvehanede yaşanan silahlı kavgada tetiği çeken kişi ifadesinde vurduğu şahısla aralarına geçmişe dayanan husumet olduğunu ve bu yüzden...

Yurttan

Kano Federasyon Başkanı Alper Cavit Kabakçı, Afyonkarahisar'ın kano sporuna elverişli bir coğrafyaya sahip olduğunu belirtti.

Yurttan

Afyonkarahisar'da tıra çarptıktan sonra şarampole devrilen otomobilin sürücüsü kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, kazada 1 kişi de yaralandı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da yavru köpeğin kedi ile oynadığı ve hayvanların patileri ile birbirlerini sevdiği görüntüler görenlerin içini ısıttı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da devriye gezen jandarma ekipleri yaralı halde bulduğu Kızıl Şahin’i Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğüne teslim etti.

Yurttan

Sisli havanın etkili olduğu Afyonkarahisar’da görüş mesafesi yer yer 50 metreye kadar düşerken, sisli hava en çok sürücülerin olumsuz etkiledi.

Yurttan

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde bir evde soba yangını çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında ev kullanılamaz hale geldi.

Yurttan

Afyonkarahisar’da kum yüklü tır kavşakta dönüş yaparken kontrolden çıkarak devrildi.

Yurttan

Afyonkarahisar Atatürk Anadolu Lisesinde bilim fuarı açıldı. Fuarda öğrencilerin yaptıkları bir birinden ilginç icatlar görücüye çıktı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da fayans yüklü tırın devrilmesi sonucu sürücü yaralanırken, kazada tırdan çevreye saçılan fayanslardan dolayı karayolunun bir yönü yaklaşık 1 saatliğine...

Yurttan

35’den fazla tecilli lezzeti bulunan gastronomi şehri Afyonkarahisar’a yakışır şekilde projelendirilen Gastronomi Sokağı’nda çalışmalarda sona gelindi.

Yurttan

Afyonkarahisar’ın Hocalar ilçesinde toplanan ardıç tohumları kozmetik sanayinde kullanılırken, tohumlar köylülerin yeni ek geliri oldu.

Yurttan

Afyonkarahisar’da polis tarafından durdurulan bir kamyonette yapılan aramada 1 milyon 600 bin adet doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Yurttan

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde 3 katlı binada çıkan yangın itfaiyenin zamanında müdahalesi ile söndürülürken, yangın kısa süreli paniğe neden oldu.

Yurttan

Afyonkarahisar Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Sandıklı ilçesinde yaklaşık 1000 dekar alana ekilecek yüzde elli hibe destekli 26 ton buğday...

Yurttan

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak devrilen şeker pancarı yüklü tırın dorsesindeki 27 yon pancar etrafa dağıldı.

Genel

Afyonkarahisar'da Aslantaş Kaya Mezar Odası, Frig Dönemi'ne ait olan tarihi bir yapıdır ve M.Ö. 7. yüzyılda inşa edildiği düşünülmektedir.

Asayiş

Eskişehir-Afyonkarahisar Yolu'nda TIR ile kamyonet çarpıştı. Feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti.