Afyonkarahisar Haberleri

afyonkarahisar haberleri ve güncel afyonkarahisar gelişmeleri, afyonkarahisar ile ilgili tüm video, afyonkarahisar fotoğrafları ve afyonkarahisar haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Yurttan

Afyonkarahisar’da mantar üretim alanlarında hasat öncesi pestisit denetimi programı çerçevesinde kalıntı analizi için numune alındı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da define avcıların kaçak kazıya başlayamadan jandarmanın baskını ile yakalandı.

Yurttan

Afyonkarahisar Kızılöğren Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ekipleri çiftçilere yönelik kambur böceği (zabrus) ile mücadele bilgilendirmesi yaptı.

Yurttan

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, uzun yıllardır kentin rüyası olan ‘teleferik’ projesinde sona yaklaşıldığını kaydetti.

Yurttan

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde küçükbaş hayvan destekleme tespit çalışmaları devam ediyor.

Yurttan

Afyonkarahisar’da uyuşturucu ile yakalanan 2 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Yurttan

Afyonkarahisar Bolvadin İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gıda üretim ve perakende satış yapan işletmelere yönelik denetim yapıldı.

Genel

Güneyik bitkisinin Afyon Sandıklı’da başlayan yolculuğu Eskişehir’de son buluyor.

Yurttan

Afyonkarahisar’da patpat diye tabir edilen tarım aracı ile çarpışıp ters dönerek durabilen otomobilde 3 kişi yaralandı.

Yurttan

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde jandarma ekipleri tarafından ticari araçlara yönelik kış lastiği denetimi yapıldı.

Yurttan

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde jandarma tarafından gerçekleştirilen trafik denetiminde 625 kişinin Genel Bilgi Taraması üzerinden sorgulaması yapıldı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da okuma, yazma öğrenen birinci sınıf öğrenciler ilk mektuplarını ilçede görev yapan jandarma personellerine yazdı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da bir markete giren genç şahıs, boyu yaklaşık 1 metre olan bin TL değerindeki oyuncak ayıyı çalarak kayıplara karıştı.

Yurttan

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı.

Yurttan

Afyonkarahisar’ın Sultandağı Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ESOB) Başkanı Bilal Şeker’in iki oğlunun işlettiği tekel bayisine jandarma tarafından kaçak alkol baskını...

Yurttan

Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü 2023 yılında 668 bin 787 kimlik kartını ve 194 bin 596 sürücü belgesi...

Yurttan

Afyonkarahisar’da polis tarafından bir eve yapılan uyuşturucu baskınında 2 kişi gözaltına alınırken, olayda 1257 adet uyuşturucu hap da ele geçirildi.

Yurttan

Afyonkarahisar’da Fetullahçı Terör Örgütü'ne üye olma suçundan hapis cezası ile aranan 2 eski polis memuru, polis operasyonuyla yakalandı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da polis tarafından aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmada 2 kişi yakalanırken şahıslarla birlikte değişik tür ve miktarlarda uyuşturucu maddelerde ele...

Yurttan

Afyonkarahisar’da pancar yüklü tırın devrilmesi sonucu karayolunun bir yönü yaklaşık 1 saat ulaşıma kapalı kaldı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da kaçak alkol üretilen bir eve yapılan baskında biri 76 yaşında 2 kişi yakalanırken, baskında alkol üretiminde kullanılan malzemelerde ele...

Yurttan

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde haklarında hapis cezası bulunan 3 kişi jandarma tarafından yakalandı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da yabancı uyruklu şahısların kaldığı binada çıkan yangında alevler geceyi aydınlatırken, olayda 2 katlı bina yangın sonrası kullanılamaz hale geldi.

Yurttan

Afyonkarahisar’da yılbaşı öncesi piyasaya kaçak alkol sürmek isteyen şahıslar polis tarafından yakalandı.

Yurttan

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde kamu kurum ve kuruluşları ile muhtarlara yönelik afet ve acil durumlarla ilgili bilgilendirme toplantısı Kaymakam Kemal Duru...

Yurttan

Kuzey Irak'ta gerçekleştirilen operasyonda şehit düşen Piyade Teğmen Ramazan Günay'ın cenazesinin defnedileceği köyde vatandaşlar tarafından asılan bir pankart teröre ve...

Yurttan

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda yeni yıl öncesinde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yurttan

Afyonkarahisar-Ankara karayolunda 28 ton inşaat demiri yüklü tır kayarak refüje girdi. Şans eseri ölen ya da yaralananın olmadığı olayda dorseden...

Yurttan

Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde 610 nüfuslu köyde çıkan su krizinden dolayı vatandaşlar çamaşırlarını leğenlerde yıkıyorlar.

Yurttan

Afyonkarahisar’da sebze ve meyve yüklü tır sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.