Eskişehir Haberleri

eskişehir haberleri ve güncel eskişehir gelişmeleri, eskişehir ile ilgili tüm video, eskişehir fotoğrafları ve eskişehir haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Ekonomi

DİSK Emekli-Sen, Hamamyolu Yediler Parkı'nda yaptığı basın açıklamasında emeklilerin ve dar gelirli vatandaşların yaşadığı ekonomik zorluklara dikkat çekti.

Çevre

Eskişehir'de Odunpazarı ilçesi sınırları içerisinde bulunan Karabayır mevkiinde hazine arazisine ruhsatsız olarak inşa edilen lüks konut belediye ekiplerince yıkıldı.

Sağlık

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle tramvaya binerek yolculuk yaptı.

Asayiş

Eskişehir'de telefonda tartıştığı arkadaşını pompalı tüfekle vuran şüpheli motosikletle olay yerinden kaçarken, yaralı şahıs hastaneye kaldırıldı.

Spor

Eskişehir Vali Yardımcıları Yakup Güney ve Adem Keleş, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Halk Lokantası, 24 Eylül’de vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Gündem

Eskişehir'de Sivrihisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103'üncü yıl dönümü nedeniyle coşkulu bir kutlama programı gerçekleştirildi.

Genel

Eskişehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından, cuma namazı çıkışında sokakta çalışan ve çalıştırılan çocuklarla ilgili karşılaşılan vakalara ilişkin...

Genel

Eskişehir’de sabunculuk yapan Nedim Yurtsever, vatandaşların kimyasal ürünlerden ve işlemlerden uzaklaşıp doğal sabunlara yöneldiğini anlattı.

Asayiş

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasının ardından Odunpazarı bölge sınırları içerisindeki okul kantinlerini denetledi.

Asayiş

Eskişehir’de kadın aile hekimi, rapor vermediği çocuğun annesinin kendisine saldırması sonucunda yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Gündem

Eskişehir'de 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle gazilerin ve huzurevi sakinlerinin katılımıyla Şehit Anıl Gül Spor Salonu'nda eğlenceli sportif aktiviteler düzenlendi.

Gündem

Eskişehir AFAD eğitmenleri, Karakayalar Tırmanış Bahçesi’nde ESOGÜAK ekibine arazi şartlarında arama kurtarma eğitimi verdi.

Asayiş

Eskişehir'de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Gündem

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği tarafından 'Pilav Günü' etkinliği düzenlendi.

Asayiş

Eskişehir’de asker eğlencesinde havaya ateş edilmesi nedeniyle silaha el koymak isteyen polise mukavemet gösteren 4 şüpheli, adli kontrol şartı ile...

Gündem

Eskişehir Valiliği tarafından gaziler onuruna 19 Eylül Gaziler Günü'nde yemek programı düzenlendi.

Gündem

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince mevsimlik tarım işçileri, çocuklarına ve bazı mahallelerdeki yaşlı, engelli vatandaşlar ziyaret edilip bilgilendirme yapıldı.

Gündem

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, 19 Eylül Gaziler Günü’nde Muharip Gaziler Derneği ziyaret edildi.

Ekonomi

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yaşam Park’ta yapımı devam eden Çok Amaçlı Salon projesinde çalışmalar hız kesmeden sürüyor.

Kültür Sanat

Eldem Kültür Sanat Eğitim Vakfı (EKSAV) Başkanı, iş insanı Ali Eldem, Eskişehir’de “Sanatçı ve Zanaatçı Köyü” kurmayı planladıklarını belirtti.

Gündem

Bilecik’te ilgili ve sorumlu firmalar tarafından Bilecik halkının çöpleri toplanmadı. Çöp toplama desteği Odunpazarı ve Tepebaşı belediyelerinden geldi.

Eğitim

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ilkokul öğrencilerine yönelik “Kentim İçin Yeşil Ulaşımı Keşfediyorum” etkinliği düzenledi.

Gündem

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, dilencilikle mücadele konusunda yoğun çalışma içinde olduklarını kaydetti.

Asayiş

Eskişehir’de bir lise binasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda söndürülürken, binanın boş olması büyük bir faciayı engelledi.

Asayiş

Eskişehir'de asker eğlencesinde havaya ateş edilmesi nedeniyle silaha el koymak isteyen polise karşı koymaya çalışan 4 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye...

Gündem

Eskişehir'de bir inşaat alanındaki çalışmalar sırasında çöken yolun çevresindeki esnaf, bölgenin trafiğe kapatılmasıyla işlerinin yüzde 70 oranında düştüğünü söyledi. Daha...

Gündem

Tepebaşı Belediyesi, Görme Engelliler Dayanışma Derneği (GÖRSEM) ve Eskişehir Bisiklet Derneği (VelEsBid) iş birliği ile düzenlenen Engelsiz Tandem Bisiklet Sürüşü...

Çevre

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen Hayvan Hastalık ve Zararlıları ile Mücadele Programı çerçevesinde, sonbahar dönemi şap aşılama...