Eskişehirspor Haberleri

eskişehirspor haberleri ve güncel eskişehirspor gelişmeleri, eskişehirspor ile ilgili tüm video, eskişehirspor fotoğrafları ve eskişehirspor haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Eskişehirspor

Eskişehirspor Fabrika Futbol Gelişim Akademisi, sorumlu antrenör olarak getirilen Fatih Yabaş akademiyi değerlendirdi. Yabaş, “Biz başta Eskişehirspor olmak üzere Türkiye...

Eskişehirspor

Önümüzdeki hafta Bölgesel Amatör Lig’e şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Eskişehirspor’da altyapı müsabakaları da hızla devam ediyor.

Eskişehirspor

TFF 2023-2024 sezonu BAL’da fikstür çekimi gerçekleşirken, Eskişehirspor ligin ilk haftasında deplasmanda Eskişehir Demirspor ile karşılaşacak.

Genel

Yapay zeka günümüzde bir çok önemli soruya cevap veriyor. Yapay zekaya göre bakın Eskişehirspor'un ezeli rakibi kim çıktı?

Eskişehirspor

Eskişehirspor'da sezon öncesi loca destekleri devam ediyor.

Eskişehirspor

Eskişehirspor'un lig fikstürü belli oldu. İşte ilk hafta rakibi...

Eskişehirspor

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Eskişehirspor'a destek olmak amacıyla satın aldığı sezonun ilk kombine biletini Başkan Erkan Koca'dan teslim aldı.

Eskişehirspor

Eskişehirspor hazırlık maçında Kilis Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

Eskişehirspor

14-15 Ekim’de başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig öncesi 5. Etap kapsamında hazırlık maçlarına devam eden Eskişehirspor, 4 Ekim Çarşamba günü...

Eskişehirspor

15 Ekim’de başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig’de 5. Etap çalışmalarına başlayan Kırmızı Şimşekler antrenmanda taktik çalıştı.

Eskişehir’de dünya evine giren Büşra Kahraman ve Emre Görgül çifti, düğünlerinde Eskişehirspor marşı söyleyip salonu adeta tribüne çevirdi.