Eskişehirspor Haberleri

eskişehirspor haberleri ve güncel eskişehirspor gelişmeleri, eskişehirspor ile ilgili tüm video, eskişehirspor fotoğrafları ve eskişehirspor haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Eskişehirspor

2 maçlık yenilgi serisini Çilimli deplasmanında 1-0 kazanarak noktalayan Eskişehirspor, böylelikle grupta puanını 28’e yükselterek yeni yıla zirvede girdi.

Eskişehirspor deplasmanda karşılaştığı Çilimli Belediyespor'u 1-0 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Ligin 12'nci haftasında yarın deplasmanda Çilimli Belediyespor ile karşılaşacak Eskişehirspor maçın hazırlıklarını tamamladı.

Spor

Eskişehirspor’un Alt Yapı ekipleri, yılbaşı nedeniyle bu hafta sonunu maç yapmadan geçirecek.

Çilimli Belediyespor ile Eskişehirspor arasında yarın saat 14.00’te oynanacak kritik maçını Edirne bölgesi hakemi Gökhan Şenel yönetecek.

Eskişehirspor’un, yarınki kritik Çilimli Belediyespor mücadelesi öncesinde kadroda üç eksik bulunuyor.

Eskişehirspor yeni teknik direktörü Levent Kartop ile yeni bir sayfa açmak istiyor. Kırmızı Şimşekler ligin ilk yarısının kalan iki maçını...

Spor

U19 Elit B Ligi’nin 19. Haftasında Eskişehirspor, sahasında konuk ettiği Denizlispor’u 3-2 mağlup etti.

Eskişehirspor’un Yeni Teknik Direktörü Levent Kartop, camianın büyüklünü bildiğini ve buraya şampiyonluk için geldiğini dile getirdi.

Gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, 12.haftaya girerken bir kan değişimine gitme gereği duyduklarını dile getirdi.

Eskişehirspor’da Levent Kartop dönemi dün resmen başladı. Düzenlenen imza törenin ardından 44 yaşındaki ilk antrenmanına çıkarak futbolcularla tanıştı.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta lider durumda olan Eskişehirspor’da futbolcular, yeni teknik direktörü Levent Kartop yönetiminde ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Eskişehirspor, teknik direktörlük görevi için anlaşmaya vardığı Levent Kartop için imza töreni düzenledi.

Eskişehirspor’a  Süper Lig’den düştüğü  7.5 sene içerisinde adeta hoca dayanmadı. Bu süre zarfında Siyah Kırmızılı Kulüpte, toplam 19 farklı teknik...

Eskişehirspor yönetimi, İbrahim Baş Hoca’nın istifasının ardından, yeni teknik adam arayışlarına başlamıştı.

Eskişehirspor’da üst üste alınan 2 mağlubiyet sonrası teknik direktör İbrahim Baş ile yollardı. Bu gelişmenin ardından Başkan Erkan Koca ve...

Eskişehirspor, bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı kritik Çilimli Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta ilk yarının bitimine iki maçla Eskişehirspor, zirve takipçileri önünde puanlar arayacak.

BAL Ligi’nde şampiyonluk hesapları yapan Eskişehirspor için son iki hafta kabus geçti. Siyah Kırmızılılar, önce Polatlı’ya, daha sonrada Geredespor’a kaybederek...

Eskişehirspor'da alınan kötü sonuçların ardından flaş bir gelişme yaşandı.

Spor

Eskişehirspor taraftarı, Gederespor önünde alınan mağlubiyet sonrası adeta kahroldu.

Eskişehirspor, sezon başından beri en kötü futbolunu oynadığı ve 2-1 kaybettiği Geredespor maçı sonrası tribünlerden Teknik Direktör İbrahim Baş’a istifa...

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor evinde ağırladığı Geredespor karşısında mağlup oldu. Kırmızı Siyahlılar mücadelen 1-2 yenilgiyle ayrıldı.

Lider Eskişehirspor, 24 Aralık Pazar günü grubun dişli ekiplerinden Bolu Gederespor’u sahasında ağırlayacak. Saat 14.00’de başlayacak mücadelede Siyah Kırmızılılar taraftarı...

Eskişehirspor’un Pazar günü saat 14.00’te sahasında oynayacağı Geredespor müsabakasının bilet satışlarına passo.com.tr ve stadyum gişelerinden devam ediliyor

Spor

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, Polatlı maçı sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak taraftarlara teşekkür etti.

Eskişehirspor, Polatlı mağlubiyetinden çıkaracağı derslerle bu hafta sonu evinde oynayacağı kritik Geredespor maçına odaklanacak.

Eskişehirspor deplasmanda Polatlı Belediyespor'la karşı karşıya geldi. Kırmızı Şimşekler karşılaşmayı 3-1 kaybetti.

Lider Eskişehirspor, bugün zirve takipçilerinden 1926 Polatlı Belediyespor deplasmanında üç puan avında olacak. Kritik karşılaşma bugün saat 14.00’de başlayacak.

Eskişehirspor, şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerinden biri olan Polatlı deplasmanında kazanarak puan farkını açmak istiyor.