İsrail Haberleri

İsrail haberleri ve güncel İsrail gelişmeleri, İsrail ile ilgili tüm video, İsrail fotoğrafları ve İsrail haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Dünya

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında 24’üncü güne girilirken, İsrail ordusunun gece boyunca Gazze Şeridi ve Batı Şeria’daki hastanelere düzenlediği baskınlarda...

Dünya

İsrail’in düzenlediği saldırılarda dükkanları yıkılan Maghazi Mülteci Kampı esnafları, ürünlerini tezgahlarda satmaya başladı.

Dünya

İsrail’in başkenti Tel Aviv’de Hamas tarafından esir alınanların yakınlarının düzenlediği protesto gösterisinde Başbakan Binyamin Netanyahu’ya tepki gösterildi.

Dünya

İsrail’de Savunma Bakanlığı önünde toplanan rehine yakınları, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya istifa çağırısı yaparak yakınlarının geri getirilmesini istedi.

Dünya

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Kudüs’te İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüştü.

Dünya

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın Gazze Şeridi sınırını birkaç metre geçen İsrail askerlerini düşürdüğü pusuda 1 İsrail askeri hayatını...

Dünya

İsrail’in başkenti Tel Aviv’de Hamas tarafından esir alınanların yakınları protesto gösterisi düzenlerken, “Çocuklarımızı eve getirin” sloganları attı.

Dünya

İsrail-Hamas çatışmalarında 16’ncı güne girilirken, İsrail ordusunun, gece boyunca Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırılarında en az 55 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

İsrail, Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırılarında pazar yerini vurdu. İlk belirlemelere göre saldırıda 13 kişi hayatını kaybetti.

Yurttan

İsrail'in İstanbul Başkonsolosluğu önünde toplanan vatandaşlar, konsolosluğun önüne oyuncak bırakarak İsrail’in Gazze saldırılarını protesto etti.

Gündem

Eskişehir'de cuma namazı sonrası İsrail'in saldırılarına tepki vardı.

Dünya

İsrail, büyükelçi dahil olmak üzere tüm diplomatlarını Türkiye’den çekme kararı aldı.

Dünya

İsrail’in Gazze sınırı yakınlarındaki çatışmaların yoğunlaştığı Sderot kentinde gökyüzüne dumanlar yükseldi.

Dünya

İsrail ordusu Gazze'de binlerce kişi için ekmek üreten bir fırını hedef aldı.

Dünya

İsrail'in Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava harekatında 13’üncü güne girilirken, İsrail ordusu Lübnan sınırındaki Hizbullah noktalarını vuruyor.

Dünya

İran'da on binlerce kişi, İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki Al Ahli Arab (Baptist) Hastanesi'ne düzenlendiği ve 471 kişinin hayatını kaybettiği hava saldırısını...

Dünya

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’ne gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 3 bin 478'e, yaralı sayısı ise 12 bin...

Yurttan

İsrail'in Gazze'deki bir hastaneye yönelik hava saldırısının ardından yurt genelinde binlerce kişi İsrail'i protesto ediyor.

Gündem

İsrail'in Gazze'deki Ehli Baptist Hastanesi'ne yaptığı bombalı saldırıyı protesto etmek isteyen yüzlerce kişi, Eskişehir Valiliği önünde bir araya geldi.

Dünya

Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Ashraf Al-Qudra, İsrail tarafından Baptist Hastanesi'ne düzenlenen hava saldırısında en az 500 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Dünya

İsrail’in Gazze sınır hattındaki toplanma merkezi görüntülenirken, Gazze sınırının sıfır noktasında bir araya geldiler.

Dünya

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), yarım milyon Filistinlinin Gazze’nin güneyine geçtiğini açıkladı.

Dünya

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, insani yardım gönderilmesi ve yabancıların çıkışı için henüz bir ateşkes yapılmadığını açıkladı.

Dünya

İsrail, gece boyunca Gazze’nin farklı noktalarında 100’den fazla hedefi vurduğunu açıkladı.

Dünya

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından Gazze Şeridi’ne düzenlenecek operasyonlara ilişkin yapılan açıklamada, “Hava, deniz ve karadan ortak ve koordineli bir...

Dünya

İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'da Cuma namazını kılmalarını engellediği Filistinlilere gaz bombası ve plastik mermiyle müdahale...

Dünya

İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nin kuzeyinde (Gazze şehrinde) yaşayan Filistinlilere güneye geçme çağrısında bulundu.

Dünya

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Amerika'nın İsrail'e asker gönderme planlarının olmadığını açıkladı.

Dünya

İsrail’in ihtiyaç duyması halinde önceden planlanmış bir görev için Akdeniz’e konuşlanacak olan USS Dwight D. Eisenhower uçak gemisinin Doğu Akdeniz’e...

Dünya

İsrail’in hava saldırısı düzenlediği Gazze Şeridi’ndeki Al-Karama Mahallesi yerle bir oldu.