İsrail Haberleri

İsrail haberleri ve güncel İsrail gelişmeleri, İsrail ile ilgili tüm video, İsrail fotoğrafları ve İsrail haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Dünya

İsrail ile Hamas arasında varılan anlaşma kapsamında Gazze Şeridi’nde 4 günlük insani ara başladı.

Dünya

İsrail, Ebu Hüseyin Okulu'na düzenlediği saldırıda, 27 kişi hayatını kaybettiği, 93 kişi de yaralandı.

Dünya

İsrail’in Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda can kaybı 6 bin 150'den fazlası çocuk olmak üzere 14 bin 854’e yükseldi.

Dünya

İsrail Ulusal Güvenlik Danışmanı Tzachi Hanegbi, İsrail ile Hamas arasında anlaşmaya varılan esir takasının cuma gününden önce yapılmayacağını duyurdu.

Dünya

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ndeki Maghazi Mülteci kampına düzenlediği saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi ise yaralandı.

Dünya

Hamas Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Ebu Merzuk, İsrail ile anlaşmaya varılan 4 günlük geçici ateşkesin yarın saat 10.00'da başlayacağını açıkladı.

Dünya

İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi'ne gece boyu ve sabah saatlerinde gerçekleştirdiği saldırılar sonucu 52 kişi hayatını kaybetti.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cezayir-Türkiye İş Forumu’nda konuşma gerçekleştirdi.

Dünya

İsrail hükümeti, Hamas ile 4 günlük ateşkes ve esir takası anlaşmasının kabul edildiğini açıkladı.

Dünya

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, İsrail ile Hamas'ın ateşkes anlaşmasına yakın olduğunu ifade etti.

Dünya

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile görüşmek üzere 26 Kasım’da İsrail’i ziyaret edecek.

Dünya

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik 7 Ekim’de başlattığı saldırılar 43 gündür devam ediyor.

Dünya

Cibaliye Mülteci Kampı’nda sivillerin sığındığı bir binaya düzenlediği saldırıda 19’u çocuk 32 Filistinli hayatını kaybetti.

Dünya

İsrail saldırılarının ardından Gazze Şeridi'nden tahliye edilen 44 Türk vatandaşı, bugün Türkiye'ye ulaşmak üzere Kahire'deki havalimanına vardı.

Dünya

İsrail'in Gazze Şeridi’nin merkezindeki Nuseyrat Mülteci Kampı’na gece saatlerinde düzenlediği saldırıda 13 Filistinli hayatını kaybetti.

Dünya

İsrail güçleri, Kudüs’te Mescid-i Aksa çevresinde cuma namazı öncesi gelişmeleri takip eden TRT ekibine saldırarak, kamerayı kırdı.

Dünya

İsrail’in başkenti Tel Aviv’e düzenlenen roket saldırısında 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Dünya

İsrail, Gazze Şeridi’nde yer alan Cibaliye Mülteci Kampı'nı bir kez daha hedef aldı. Saldırıda 31 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

İsrail, Gazze’deki sivilleri elektriksiz ve susuz bırakarak bombalarken, kendi halkını en üst teknolojili mobil uygulamayla korumaya çalışıyor.

Dünya

İsrail, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus şehrinde içinde sivillerin bulunduğu bir binayı vurdu. Saldırıda 13 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

Kuzey Kore'de iktidarda bulunan Kore İşçi Partisi'nin resmi yayın organı olan Rodong Sinmun Gazetesi, ABD'yi silah tedariki yoluyla Orta Doğu'daki...

Dünya

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 10 bin 328’e yükseldi.

Dünya

İsrail Kültür Mirası Bakanı Amichai Eliyahu, Kol Berama Radyosu’na verdiği röportajda, bölgeye atom bombası atılıp atılmayacağı sorusuna, “Bu olasılıklardan biri”...

Dünya

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları şiddetlenerek devam ederken, hayatını kaybeden Filistinli sayısı 9 bin 770’e yükseldi.

Dünya

İsrail'de çatışmalar sırasında hurdaya çıkan sivil araçlar Netivot'ta toplanıyor.

Dünya

İsrail’in Gazze Şeridi sınırındaki Sderot kentine atılan roketler nedeniyle askerler yere yatıp siper aldı.

Dünya

İsrail Savunma Kuvvetleri, dün Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki kara operasyonunda 9 askerin daha hayatını kaybettiğini ve operasyonda ölen asker sayısının 11’e...

Dünya

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarına dünyanın dört bir yanında tepkiler devam ediyor.

Dünya

İsrail ordusunun abluka altına aldığı Gazze Şeridi'ne dün akşam ve gece boyu gerçekleştirdiği saldırılarda en az 69 kişinin hayatını kaybettiği...

Dünya

Gazze Şeridi'ne saldırılarını sürdüren İsrail, Beyt Hanun'a çok sayıda işaret fişeği attı.