İsrail Haberleri

İsrail haberleri ve güncel İsrail gelişmeleri, İsrail ile ilgili tüm video, İsrail fotoğrafları ve İsrail haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Dünya

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 41 bin 272’ye, yaralıların sayısı ise 95 bin 551’e yükseldi.

Dünya

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 41 bin 252’ye, yaralıların sayısı ise 95 bin 497’ye yükseldi.

Dünya

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 41 bin 226’ya, yaralıların sayısı ise 95 bin 413’e yükseldi.

Dünya

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklamada, Yemen'den İsrail'e balistik füze atıldığı belirtildi.

Dünya

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında son 24 saatte 34 kişinin hayatını kaybetmesi sonucu toplam can kaybı 41 bin 118’e, yaralıların...

Dünya

İsrail ordusunun Nuseyrat Mülteci Kampı'nda Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'na (UNRWA) ait El Jaouni Okulu'na...

Dünya

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 40 bin 738'e, yaralıların sayısı ise 94 bin 154'e yükseldi.

Dünya

İsrail’in başkenti Tel Aviv’de düzenlenen esir protestosunda hükümete tepki gösteren binlerce İsrailli istifa çağrısı yaparken, kalabalık Başbakan Binyamin Netanyahu için...

Dünya

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 40 bin 691’e, yaralıların sayısı ise 94 bin 60’a yükseldi.

Dünya

İsrail ordusu, çekildiği Deir el-Balah kentinin doğusunda büyük yıkıma yol açtı.

Dünya

Kamala Harris, İsrail’in kendini savunma hakkı olduğunu fakat bunu nasıl yaptığının önemli olduğunu söyledi

Dünya

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 40 bin 602’ye, yaralıların sayısı ise 93 bin 855’e yükseldi.

Dünya

İsrail güçleri, Batı Şeria'nın Tulkarem kentindeki bir camiye düzenledikleri baskında 5 Filistinliyi öldürdü

Dünya

İsrail’in Gazze Şeridi’nde düzenlediği yoğun saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 40 bin 534’e, yaralananların sayısı ise 93 bin 778’e yükseldi.

Dünya

İsrail güçlerinin işgal altındaki Batı Şeria’daki Nur Şems Mülteci Kampı’na düzenlediği saldırıda en az 5 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana soykırım faaliyetleri yürüttüğü Gazze Şeridi’nde hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 40 bin 405’e yükseldi.

Dünya

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), ülkenin kuzeyine bu sabah saatlerinde Hizbullah’ın tarafından yaklaşık 210 roket ve 20 kadar insansız hava aracı...