Kaza Haberleri

kaza haberleri ve güncel kaza gelişmeleri, kaza ile ilgili tüm video, kaza fotoğrafları ve kaza haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Asayiş

Eskişehir’de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, aracıyla duvara çarptıktan sonra yaklaşık 2 metre yüksekten bir apartmanın bahçesine uçtu.

Asayiş

Bilecik'te seyir halinde kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarpması sonucu yaşanan trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Asayiş

Eskişehir’de hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1’i çocuk 4 kişi yaralandı.

Yurttan

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde yolcu otobüsü, tomruk yüklü kamyonla çarpıştı. Kazada her iki aracın sürücüsü de olay yerinde yaşamını yitirirken, 24...

Yurttan

Bursa-Çanakkale karayolu üzeri Karacabey ilçesinde iki aracın karıştığı trafik kazasında 12 kişi yaralandı.

Asayiş

Eskişehir'de hareket halindeki traktörün arka tekeri ile üst kasası arasına sıkışan 10 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti.

Asayiş

Giresun merkezde yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına hafriyat kamyonu çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan kadın tedavi altına alınırken, o...

Asayiş

Şanlıurfa’da 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Asayiş

Eskişehir'de iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Kaza...

Asayiş

Afyonkarahisar’da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Asayiş

Karaman’da kontrolden çıkan otomobilin şarampole inmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi yaralandı.

Asayiş

İstanbul Valiliği, Küçükçekmece’de yaşanan metrobüs kazasında 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 2’si ağır 38 kişinin yaralandığını açıkladı.

Asayiş

İstanbul Beyoğlu’nda iki aracın karıştığı kazada bir araç takla attı. Kaza sonucu araç içerisinde sıkışan vatandaş yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Asayiş

Kütahya'da 2 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Asayiş

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde makaslayan tır sebebiyle kaza yapan ticari taksinin sürücüsü yaralandı.

Asayiş

Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişinde bariyerlere çarpan otomobilden kopan parçalara başka bir otomobilin vurması neticesinde meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Asayiş

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde ters yönden gelen motosiklet kırmızı ışıkta bekleyen otomobile çarptı.

Asayiş

Antalya’nın Manavgat ilçesinde otomobilin emniyet şeridinde park halindeki tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan 2 kişiden 1’i hastanede...

Asayiş

Samsun'da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Asayiş

Eskişehir'de sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği ve karşı şeride geçtikten sonra tıra çarparak ikiye bölünen Tofaş marka otomobilde yolcu olarak bulunan...

Asayiş

Eskişehir’de otomobilin şarampole yuvarlandığı kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılara, bölgeden geçen düğün konvoyunda bulunan vatandaşlar yardım etti.

Asayiş

Kırıkkale’de yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda meydana gelen üç araçlı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Asayiş

Sivas’ın Gemerek ilçesinde düğüne giden kişileri taşıyan midibüsün şarampole devrilmesi sonucu 27 kişi yaralandı.

Asayiş

Eskişehir’de bir otomobilin kamyona çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Asayiş

Samsun’da bir tırın; Samsun Ankara istikametinde Kavak ilçesi Tekke mevkiinde saat 09.30’da maddi hasarlı kaza yapan araçlara ve araçtan inenlere...

Yurttan

Ankara’da sollama yapmak isteyen bir halk otobüsü, önündeki kamyonun kasasına çarptı.

Yurttan

Afyonkarahisar'a bağlı Dinar ilçesinde yaşanan trafik kazasında, 9 araç araç birbirine girerken 2 kişi hayatını kaybetti. 12 kişi yaralandı.

Asayiş

Ordu’da, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan ambulansın yan yatması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Asayiş

Dün öğle saatlerinde Haller Gençlik Merkezi’nin yer aldığı kavşakta meydana gelen kazada 2 kişi hafif yaralandı.

Asayiş

Dün saat 12.15 civarında Bursa istikametine giden Çevreyolu'nda bir trafik kazası yaşandı.