Nepal Haberleri

nepal haberleri ve güncel nepal gelişmeleri, nepal ile ilgili tüm video, nepal fotoğrafları ve nepal haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Dünya

Nepal'in başkenti Katmandu'da 19 kişinin bulunduğu bir uçağın kalkıştan kısa süre sonra düşmesi sonucu 18 kişi hayatını kaybetti, pilot yaralandı.

Dünya

Nepal’de şiddetli yağışların yol açtığı heyelan sonucu 12 kişi hayatını kaybetti. Ayrıca iki otobüs nehre sürüklendi, 63 yolcu kayboldu.

Dünya

Güney Asya ülkesi Nepal’de etkili olan muson yağmurlarının yol açtığı sel ve toprak kaymasında son 36 saatte en az 14...

Dünya

Nepal’de 15 Ocak’ta meydana gelen ve 72 kişinin hayatını kaybettiği son 30 yılın en ölümcül uçak kazası olarak açıklandı.

Dünya

Nepal'in başkenti Katmandu'da monarşiye dönülmesi talebiyle gösteri düzenleyen protestoculara polis göz yaşartıcı gaz, tazyikli su ve copla müdahale etti.

Dünya

Nepal hükümeti, 'sosyal yapıya zarar verdiği' gerekçesiyle Çinli sosyal medya platformu TikTok'un yasaklanması kararı alındığını duyurdu.