Uludağ Haberleri

uludağ haberleri ve güncel uludağ gelişmeleri, uludağ ile ilgili tüm video, uludağ fotoğrafları ve uludağ haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Yurttan

Türkiye’nin önemli kış turizmi ve kayak merkezlerinden Uludağ’da geçtiğimiz gün yağan karla birlikte kayak sezonu resmen açıldı.

Yurttan

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’da kar yağışı olmayınca, yeni yıl kutlaması istenen coşkuya ulaşamadı.

Yurttan

Uludağ'ın güneyindeki Bursa’nın Orhaneli ilçesinde yetişen ve Türkiye’nin en lezzetli mantarları arasında yer alan 'kanlıca mantarı'nda bereketli bir sezon yaşanıyor.

Yurttan

Uludağ’da kayak bilmeyenlerin eğitim, ekipman ve kıyafet maliyetleri günlük 5 bin lirayı bulacak.

Yurttan

Kış turizminin merkezlerinden Uludağ’da otellerde kalmak istemeyen vatandaşlar Orman Evleri’ni tercih ediyor. Otelde kişi başı fiyatına, 3 kişilik bungalov ev...

Yurttan

Kış turizminin popüler destinasyonlarından biri olan Uludağ'da, yılbaşı için heyecan dorukta. Oteller, yılbaşı hazırlıklarına başlarken, rezervasyonlar da hızla devam ediyor.

Yurttan

Uludağ’da kış uykusuna yatamayan ayılar yemek yerken görüntülendi. Ailesiyle ortaya çıkan ayıları vatandaşlar besledi.

Yurttan

Uludağ’da geçen ay yağan karın erimesiyle birlikte ağaçların renkleri kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Yurttan

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Bursa Uludağ'da, beklenen kar yağışı dün gece itibarıyla başladı.

Yurttan

Osmangazi Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Osmangazi Doğa Sporları Akademisi üyesi 49 dağcı, Uludağ’ın zirvesine tırmanarak Cumhuriyetin 100’üncü yılını kutladı.

Yurttan

Sarıalan'da hayli büyüyen 3 yavrusuyla yerleşime inen anne ayının yanına yaklaşan tatilcilerin diyaloğu şaşkına çevirdi.