38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise, popülerliğini sahne performansları, kıyafetleri ve açıklamalarıyla sürdürüyor. Bu sefer, konuk olduğu Kaan Ölker’in “Popcast” programında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Özel hayatı hakkında konuşan Hadise, evliliğe yeniden sıcak baktığını ancak maddi gücü olmayan birinin hayatına giremeyeceğini söyledi.

"Aşkı çok seviyorum" diyen ünlü şarkıcı, uzun zamandır yalnız olduğunu ve kendini iyi hissettiğini ifade etti. Ancak hayatında şu an kimse olmadığını belirtti. Hadise, "Evlenirim, sonra yine boşanırım" diyerek, tekrar evlenme ve boşanma ihtimalini açıkça dile getirdi.

Son dönemde kadın-erkek ilişkilerinde ekonomik durumun tartışılmasıyla ilgili soruya yanıt veren Hadise, ilişkilerinde ödemelerin adil olması gerektiğini belirtti.

Sinem Kobal setten paylaşım yaptı Sinem Kobal setten paylaşım yaptı

Ancak erkeğin maddi gücünün önemli olduğunu vurgulayarak, "Maddi gücü yoksa 'neyine güvenip, bana yaklaşıyorsun' diye sorarım ben. ‘Kendine güvenen şöyle gelsin’ diye bir paylaşım da yapmıştım. Bu kadını her şeyiyle taşıyabileceksen gel” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi