Günlük Şifre Nasıl Çalışır?

Her gün saat 22:00’da yenilenen bu şifre, oyunculara koroglugazetesi.com üzerinden duyuruluyor. Şifrenin mors alfabesiyle yazılışı ise şu şekildedir:

S: ● ● ●
C: ▬ ● ▬ ●
R: ● ▬ ●
Y: ▬ ● ▬ ▬
P: ● ▬ ▬ ●
T: ▬

Vergi kaçakçıları Maliye kıskaçında! Vergi kaçakçıları Maliye kıskaçında!

2 Temmuz Hamster Kombat Gunluk Kombo Kartlar Aciklandi Hamster Kombat Gunluk Kombo Kartlar 2 Temmuz 1719905313 846 Large

Günlük Şifre Nasıl Kullanılır?

Hamster Kombat oyununda 1 milyon coin kazandıran günlük şifreyi kullanmak oldukça basittir. Kullanıcılar ana ekranda yer alan “Günlük Şifre” bölümüne dokunduklarında, şifrenin girileceği ekrana yönlendirilirler. Günün şifresini girmek için “kırmızı renkli alana” uzun ve kısa dokunuşlar yaparak mors alfabesiyle günün şifresi yazılır. "—" işareti yaklaşık 1 buçuk saniye basılı tutularak, "•" işareti ise ekrana anlık dokunarak elde edilir. Şifre doğru yazıldığında oyuncular Hamster Kombat’ta 1 milyon coin kazanır.

Hamster Kombat Kombat Hamster G I D 7

Hamster Kombat’ın Oyunculara Sunduğu Avantajlar

Hamster Kombat, oyuncularına sadece günlük şifrelerle değil, aynı zamanda çeşitli etkinlikler ve görevlerle de birçok avantaj sunar. Bu görevler, oyuncuların daha fazla coin kazanmalarına ve oyun içi başarılarını artırmalarına yardımcı olur. Ayrıca, oyuncular arasında rekabeti artırarak oyun deneyimini daha heyecanlı hale getirir.

Muhabir: İsmail Yiğit