Telegram üzerinden yayınlanan ve 55 milyonu aşkın takipçisiyle telegram rekoru kıran Hamster Kombat oyunu, her geçen gün daha fazla merak uyandırıyor. Geliştiricileri tarafından çeşitli eklemelerde daha ilgi çekici hale getirilen oyun için kullanıcılar ne kadar coin kazanacaklarını merak ediyor.

Whatsapp Image 2024 09 11 At 18.39.36

Selçuklulardan günümüze uzanan lezzet! Selçuklulardan günümüze uzanan lezzet!

Geliştiricileri tarafından sürekli olarak yenilenen haliyle dikkat çeken Hamster Kombat, çeşitli ödülleriyle beklenen kazanç konusunda kullanıcılarda da büyük merak uyandırdı. Geçtiğimiz dönemlerde biriktirilen coinlerin harcanması konusunda oyuncularını uyaran şirket, airdrop için ise farklı bir ödül sistemi çıkardı. Kullanıcılarını çeşitli oyunlarla anahtar kazanmaya yönlendiren geliştiriciler, bu konuyu da yine farklı bir ödül sistemiyle sundular.

Ödül-8

Kazanç sistemi için de oyunlar bölümünü ortaya çıkaran Hamster Kombat, anahtar kazanmayı ve oyunlarla coin kazanmayı da kullanıcılarına yeni bir özellik olarak geçtiğimiz haftalarda duyurmuştu.

Whatsapp Image 2024 09 11 At 18.39.37

Ancak kullanıcıların en büyük merakı, fiyatı ve çıkacağı tarih oldu. Kucoin ve Gateio gibi dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya hizmet veren borsalarda fiyatlandırma tahmini üzerine yapılan çalışmalarda ise fiyatı genellikle 0.15 ila 0.25 dolar arasında çıkması ise oyuncuları epey heyecanlandırmıştı.

Ve beklenen açıklama geçtiğimiz hafta içerisinde geldi. Hamster Kombat hmstr olarak borsalara gireceği, kullanıcılarına ödüllerini dağıtacağı tarihini açıkladı. Bu açıklamayla birlikte kullanıcılar gelecek ödüllerin neye göre dağıtılacağını merak ederken, bir yandan anahtar toplamaya çalışıyor. Diğer yandan ise saatlik üretimini artırarak daha fazla ödül almaya çalışıyor.

Whatsapp Image 2024 09 11 At 18.39.37 (1)

Airdrop bölümünde ise Airdrop ve Listeleme günü 26 Eylül 2024 günü olarak duyuruldu. Ayrıca bölüme yine uluslarası kripto alım satım borsalarından olan OKX ve Bybit'in KYC formlarının gelmesi fiyat ve uluslararası borsalarda listelenmesi adına kullanıcılarda büyük heyecan uyandırdı.  Kullanıcıların OKX ve Bybit üzerinden KYC doğrulamalarını yapması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi