Türkiye'nin en büyük hızlı internet sağlayıcılarından biri olan TürkNet, abonelik ücretine yüzde 25 zam yapma kararı aldı. Ekonomi yönetiminin olumlu açıklamalarına rağmen, Türkiye'de her türlü ürün ve hizmete yönelik zam dalgaları devam ediyor.

"Eskişehir'de kiralık ev sorunu yok" "Eskişehir'de kiralık ev sorunu yok"

Temmuz ayında asgari ücrete zam yapmayan hükümet, emekli maaşlarına yalnızca yüzde 25'lik bir artış yaptı. Ancak, elektriğe yüzde 38, sigara, alkol ve akaryakıt fiyatlarına ise ÖTV kaynaklı yüksek oranlı zamlar getirildi.

Para007

Son zam haberi ise internet faturalarını etkiledi. Gigafiber altyapısı ile Türkiye'nin birçok noktasına 1000 mbps hızında internet hizmeti sunmaya başlayan ve bu sayede abone sayısını hızla artıran TürkNet, abonelik ücretlerini yüzde 25 oranında artırdı.

TürkNet, taahhütsüz sabit fiyat sunma politikası ile biliniyor. Şirket, 399,90 TL olan abonelik ücretini 499,90 TL'ye çıkardı. Bu değişiklik öncelikle yeni aboneler için geçerli olacak, mevcut TürkNet kullanıcıları ise bir sonraki fatura kesim tarihinden itibaren zamlı tarifeyi kullanacak.

Muhabir: Merve Pınar