Keskin, evinde çok sayıda bıçak darbesiyle hareketsiz halde bulunmuştu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Keskin'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları inceleme sonucunda Keskin'in vücudunda çok sayıda bıçak darbesine rastladı. Olayın ardından Keskin'in cansız bedeni Tire Devlet Hastanesi morguna nakledildi.

AW047891_02

Kızıl geyikler doğaya salınacak Kızıl geyikler doğaya salınacak

Cumhuriyet Savcılığı’nın emriyle derinleşen soruşturma kapsamında, Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki tüm kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Soruşturma sırasında dikkat çeken bir ayrıntıya da şahit olundu: Fatih Mahallesi'nden çöp toplayan bir çöp kamyonu, delil arama amacıyla Maltepe mevkiine çektirildi. Kamyonun içerisinde bulunan yaklaşık 10 ton çöp, polis ekipleri tarafından döküldü ve potansiyel deliller arandı.

Yoğun ve detaylı incelemeler sonucunda, cinayetle bağlantılı olduğu düşünülen bir zanlı gözaltına alındı. Şüphelinin, emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği hakimlik tarafından tutuklandığı belirtildi. Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için soruşturma sürdürülüyor.

Editör: Sakarya Gazetesi