Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Safa Üstünbaş, takımın son durumu ve  hedefleri hakkında konuştu. Verimli ve iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini belirten Üstünbaş, hedeflerinin sezona iyi başmak ve akabinde şampiyonluk olduğunu dile getirdi. Teknik Direktör Ergun Ortakcı önderliğinde güzel bir kamp süreci yaşadıklarını ifade eden Üstünbaş, “Hazırlık sürecimiz çok iyi geçti. Bu süreçte sakatlığın olmaması da bizler adına sevinci oldu” dedi

SÖZ FUTBOLCULARDA 

Ligin bu hafta başlayacağını anımsatan Üstünbaş, “Bildiğiniz üzere bu hafta lig başlıyor. Bizde sezonu Kumluca Belediyespor deplasmanında açacağız. Amacımız iyi bir oyun sonunda Eskişehir’e üç puanla dönmek olacak. Sezon başında belirttiğimiz gibi bu takımın tek hedefi şampiyonluk.  Biz iddialı ve kaliteli bir oyuncu grubunu Eskişehirspor çatısı altında buluşturduk. Artık bu saatten sonra söz futbolcularımızda olacak” dedi. 

Eskişehirspor'a MÜSİAD'tan ziyaret! Eskişehirspor'a MÜSİAD'tan ziyaret!

TRANSFER TALEBİ OLMADI 

Takıma şuan takviye düşünmediklerini belirten Üstünbaş, “ Ergun Hocamız  kadro yapılanmasından memnun. Hazırlık maçlarında da iyi bir görünü verdik. Teknik ekibimizin şuana kadar transfer talebi olmadı. Sezona bu kadro planlamamız ile başlayacağız” ifadelerine yer verdi. 
 

Muhabir: Burak Akın