Doğanın kalbi Kartepe'de düzenlenen kampta gençler unutulmaz bir deneyim yaşadı. 16-18 yaş arası 25 Kartepeli gencin katıldığı geniş kapsamlı programda; sosyal, kültürel, sportif etkinliklerin yanı sıra farkındalık eğitimleri ve bir o kadar da eğlenceli aktiviteler yer aldı. 3 gece 4 gün süren kamp, yaşamın tam içinden gençlere unutulmaz anılar bıraktı.

Genç Osmanlı dönemine ait dev erzak küpleri gün yüzüne çıkarıldı Genç Osmanlı dönemine ait dev erzak küpleri gün yüzüne çıkarıldı

Kampın ilk günü Gençlerin Kartepe Belediyesi Doğal Yaşam Otelinde odalarına yerleşmeleri ve Kartepe Belediyesi hizmet birimlerini tanıma amaçlı yaptıkları ziyaretle başladı. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ın da katılımıyla çevre duyarlılığı kapsamında eldivenlerini takıp çöp poşetlerini ellerine alan gençler çöp topladı. İlk günün gecesinde kamp merkezinde yakılan ateşin başında toplanan gençler, Başkan Kocaman’nın ev sahipliğinde sohbet, şarkılar, hikayeler ve oyunlarla unutulmaz keyifli bir gece yaşadı.

Kaynak: İHA