Es-Es'i hareketli günler bekliyor! Es-Es'i hareketli günler bekliyor!

Sakarya Gazetesi'ne ziyarette Bulunan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yeni seçilen başkan Ulaş Entok'un ve yönetiminin, öncelikle şehre güven vermesi gerektiğine dikkat çekti. Kurt, “Ulaş Entok arkadaşımız şehirde tanınan ve saygı duyulan bir isim. Kulüpte gerçekleştireceği başarılı çalışmalarla şehrin güvenini kazanırsa, hem maddi hem de manevi destekler kendisine gelmeye başlayacaktır” dedi.

Genel Kurul sürecine değinen Başkan Kurt, Eskişehirspor'da birlikteliği sağlamak adına çaba gösterdiklerini belirtti. Yapılan toplantılar sonucunda, dört önemli madde üzerinde uzlaşma sağlandığını ifade etti. Bu maddeler arasında iyi bir takım kurulması, kulübün şirketleşmesi, üst kurul oluşturulması ve borçların azaltılması yer alıyordu.

Başkan Kurt, üst kurulun Eskişehirspor yönetimi tarafından oluşturulacağını vurguladı. “Üst kurul, eski başkanlar ve şehir yöneticilerinden oluşacak. Bu kurul, Eskişehirspor'a gereken destekleri sağlamak için çalışacak. Gerektiğinde ben de Eskişehirspor için kapı kapı dolaşırım” diye ekledi.

Eskişehirspor'u yönetenlerin takımın çıkarlarını gözetmediğini belirten Başkan Kurt, kulübün kötü yönetilmesi nedeniyle bu durumda olduğunu söyledi. “Yöneticiler, başkalarının paralarını milyon milyon harcadılar. 10 yıl önce Eskişehirspor'da oynayan Necati Ateş'e bile borç var. Kimsenin şirketlerden para istemeye hakkı yok. Taraftar bedavaya deplasmanlara götürülmüş, stadyumda bedava bilet dağıtılmış. Taraftar elini taşın altına koymalı ve bilet gelirleriyle bu yılın masrafları karşılanmalı” ifadelerini kullandı.

Muhabir: İsmail Yiğit