İlker, yoğun bir kampanya dönemini geride bıraktıklarını ifade ederek, "12 ay boyunca hastalarımıza kırmızı et dağıtıyoruz çünkü bu hastalığın iyileşmesinde proteinin önemi çok yüksek. 81 ilde 90 bin civarında kayıtlı hastamız var. Biz her ay kırmızı et dağıtımlarımızı sürdürüyoruz. Bu yüzden Kurban Bayramı bağışları bizim için çok önemli," dedi. İlker, kampanyanın LÖSEV’e olan ilgiyi ve desteği artırdığını belirterek, "Eskişehir halkımıza ve tüm Türkiye’ye teşekkür ediyoruz. Kurban Bayramı döneminde kendi bölgemizde 5 aileye ciddi maddi destek sağladık ve onlara çek hediye ettik. LÖSEV’e ilgi her geçen gün büyüyor," diye konuştu.

LÖSEV’in bağışlarla daha fazla hastaya ulaşabildiğini ve onlara gerekli desteği sağlayabildiğini belirten İlker, toplumun her kesiminden gelen desteklerin LÖSEV’in faaliyetlerini sürdürebilmesi için hayati önem taşıdığını ifade etti. İlker, yapılan bağışların hasta çocukların tedavi süreçlerine büyük katkı sağladığını ve onların yaşam kalitesini yükselttiğini söyledi.

Hava sıcaklığındaki artış sürüyor Hava sıcaklığındaki artış sürüyor

LÖSEV, Kurban Bayramı gibi özel dönemlerde düzenlediği kampanyalarla hem farkındalık yaratmayı hem de daha fazla bağış toplamayı hedefliyor. Bu sayede, lösemili çocuklara ve ailelerine daha fazla destek sağlanabiliyor.

Muhabir: Merve Pınar