İlk 3 haftada aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Eskişehir temsilcisi, güçlü rakipler karşısında sergilediği performansla adından söz ettiriyor.

U14 Ligi sezona gollü başladı! U14 Ligi sezona gollü başladı!

Güçlü duruş

Siyah Kırmızılı ekibimiz, sezonun ilk haftasında Konya Büyükşehir Belediyesi’ni, ikinci haftasında ise Köyceğiz Belediyesi’ni mağlup ederek lige 2 galibiyetle başladı. Ligin 3. haftasında ise Mihalıççık Belediyesi SK, sahasında Spor Toto SK’yı ağırladı. Zorlu geçen maçta her iki takım da üstünlük sağlamakta zorlanırken, mücadele 31-31’lik skorla berabere sonuçlandı. Bu beraberlik ile Eskişehir ekibi puanını 4’e çıkartarak ligdeki güçlü duruşunu sürdürdü.

Galibiyeti değerlendirdi

Sportif Direktör Osman Özoğlu, Spor Toto gibi şampiyonluk adayı ve Avrupa kupalarında mücadele eden bir rakipten alınan 1 puanın büyük bir değer taşıdığını belirtti. Özoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:"Spor Toto’dan alınan 1 puanın kıymetinin farkındayız. Bu bir puanı, geçen hafta kaza geçiren belediye başkanımızın oğlu Ali Mansur Yavaş’a hediye ediyoruz. Takımımızın gösterdiği mücadele ve azimden dolayı tüm oyuncularımızı tebrik ediyoruz."
 

Muhabir: İsmail Yiğit