Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü Sakarya Gazetesi’ni ziyaret etti. Süllü, Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Üstüner Ünügür, Yazı İşleri Müdürü Hakkı Sağlam ve İstihbarat Şefi Çağlar Özyazıcı ile gündemi değerlendirdi.

Adayım derse aday olur

Yerel seçim ve adaylar konusunda sorularımızı yanıtlayan CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, “Aslında Yılmaz Hoca tartışılmıyor. Suni bir gündem yaratılıyor. Biz zaten Hoca’yı tartıştırmayız. Yılmaz Hoca ben adayım derse aday gösterilir” dedi.

Biz rapor sunduk

Süllü, “Genel Başkanımızla, genel başkan yardımcılarımızla görüştük. Milletvekilleri olarak raporumuzu sunduk. Bana göre mevcut 3 belediye başkanımız da yerinde kalmalı. Yılmaz Hoca 5 dönemdir seçim kazanıyor. Biz başkanlarımızı tartıştırmayız” diye konuştu. (HM)

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı

Editör: Sakarya Gazetesi