İkili hakkında bir süredir devam eden aşk iddiaları, magazin dünyasında geniş yankı uyandırıyor. Okan Buruk'un Şubat 2024'te eşi Nihan Buruk'tan boşanmasının ardından bu iddialar daha da güçlendi. Ancak, ne Okan Buruk ne de Hadise bu iddialarla ilgili herhangi bir açıklama yapmış değil. İki taraf da sessizliğini koruyor.

Eskişehir'de 'engelsiz piknik' Eskişehir'de 'engelsiz piknik'

Hadise'nin Kıbrıs Performansı

Hadise, aşk dedikodularının gölgesinde Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Sahnedeki performansıyla izleyenleri büyüleyen şarkıcı, bir anda kendini aşk iddialarının merkezinde buldu. Konsere katılan kadın izleyicilerin yoğun ilgisi ve coşkusu, Hadise'nin performansına ayrı bir renk kattı. Özellikle 'Neredesin Aşkım?' şarkısına kadınların yüksek sesle eşlik etmesi, Hadise'yi sahnede etkiledi. Şarkının bitiminde ise Hadise, "Şampiyon kadınlar" diyerek izleyicilere teşekkür etti ve alkışlattı.

66B9942637446C2415401672

 Aşk Dolu İtiraf

Sahnede sergilediği enerjik performansın ardından Hadise, aşk konusuna değinmeden geçmedi. Kadınların coşkulu tepkisi üzerine, "Aşk tehlikeyi sever mi? Sever be!" diyerek adeta aşk iddialarına üstü kapalı bir gönderme yaptı. Bu sözleriyle Hadise, iddialara karşı bir yanıt mı verdiği yoksa sadece sahne şovunun bir parçası mı olduğu konusunda ise belirsizlik hakim.

Kaynak: Haber Merkezi