Bölgesel Amatör Lig ekiplerimizden Yunusemrespor’da futbolcular, 5-2 kaybettikleri  Polatlı Belediyespor maçı öncesi açıklamada bulunarak   kendilerine verilen sözlerin tutulmadığı ifade ederek maça çıkmayacaklarını belirtmişlerdi. Kulüp Osman Taş, önceki gün katıldığı programda iddialara cevap verdi. 

Pişmanlığım yok 

Pişmanlığım yok ama kırgınım diyen Başkan Taş, “ Her anlaşılan oyuncuya sezon sonunda kimsenin benden alacağı kalmaz dedim. Ben 1-2 hafta müsaade istedim kabul etmediler. Ben sendi verdim. Devre arasına kadar bende oynamaları gerekiyor. Senden bir evrak almadan sana güvenip veriyorsam sende bunun karşılığını vermek zorundasın. Bu takım diye bir şey yok. Şuan  Yunusemrespor ligden çekilmiyor ve sil baştan takım kuracağız. Pazar günü Polatlı maçını sattılar. Sahada sadece Onur Bayramoğlu ve Yavuz Özsevim oynayan isimlerdi. Gerisi maçı sattılar. Kriz futbolcuların tamamen kendi paralarını alamadıkları için çıkıyor.” dedi.

Kendiniz yürütün 

Onur Bayramoğlu’nun kendisini ardağını belirten Taş, “ Ben Cumaya kadar size para vermezsem bu takımı size vereyim siz kendiniz yürütün dedim. Biz bir düşünelim dediler. Onur Bayramoğlu bana telefon açtı biz bu yükün altından kalkarız dedi ve takımı alacağız dedi. Caner hoca beni arasın kongre kararı alalım kulübü size devredeyim dedim. Caner hoca hayırlı olsun dedim. Kongre yapalım devredeyim size dedim. Başkanım benim öyle bir şeyden haberim yok dedi. Caner hoca ben kesinlikle almam dedi. Caner hocaya teklifim hala geçerli” dedi.

2 Eylülspor'un rakibi Keçiborlu 2 Eylülspor'un rakibi Keçiborlu

Yanımda kimse yok

Yunusemrespor’u almak isteyen bir çok insan olduğunu belirten Taş, “Benim yanımda kimsem yok. Eskişehirspor’a kim destek olmuşta bana destek olsunlar. Eskişehirspor’a ben yine destek olurum. Sonuçta bu benim kendi takımım. Ben kendime güvenmesem bu işe girmem. Hiçbir pişmanlığım yok ama kırgınım. Yunusemrespor satılıktır. Benim kadar kimse Eskişehirsporlu değildir. Eskişehirspor’a 5 milyon yatırsınlar Yunusemrespor’u vereyim. Ben Eskişehir çocuğuyum. Ben her şeyimi verdim. Bu şehirde hala kabullenemediler beni” dedi. 

Editör: Sakarya Gazetesi