Nesine.com TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi, 25. hafta karşılaşmasında Bornova 1877’yi 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. Cumartesi günü Osmangazi Üniversitesi Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Mavi Beyazlılar, 42. dakikada Ahmet Dereli’nin attığı golle sahadan 3 puanla ayrıldı.

YERİNİ KORUDU 

Teknik Direktör İlhan Var yönetimindeki Anadolu Üniversitesi, bu sonuçla puanını 37’ye yükselterek 7. sıradaki yerini korudu. Play-off hattının yalnızca 3 puan gerisinde bulunan Eskişehir ekibi, üst sıralar için iddiasını sürdürmeye devam ediyor.

Kayakçılardan büyük başarı Kayakçılardan büyük başarı

S E V İ N Ç-35

YARIŞ KIZIŞTI

Silifke Belediyespor ve Muşspor’un 40’ar puanda olduğu grupta, play-off yarışı kızışırken, Anadolu Üniversitesi hafta içinde Karşıyaka deplasmanına çıkacak. 26 Mart Çarşamba günü saat 14.00’te oynanacak kritik mücadele öncesi hazırlıklarını sürdüren Mavi Beyazlılar, yarın çalışmalarını tamamlayarak İzmir’de kampa girecek. Anadolu Üniversitesi, Karşıyaka karşısında alacağı puan ya da puanlarla play-off hattına bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor. 
 

Muhabir: Burak Akın