Domates kabuklarından salça yapımı: Doğal ve kolay tarif! Domates kabuklarından salça yapımı: Doğal ve kolay tarif!

Giray Altınok, 11 Aralık 1983 tarihinde İzmir'de doğdu. Yüksek öğrenimini Pamukkale Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde tamamladıktan sonra, oyunculuk kariyerine yönelen Atınok, Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk eğitimi alarak sanat hayatına adım attı. 2011 yılında sinemaseverlerin karşısına ilk olarak "Kaybedenler Kulübü" filminde çıktı, aynı yıl içinde "Vücut" filminde bir doktor karakterini canlandırarak dikkatleri üzerine çekti.

Kariyerinin ilerleyen dönemlerinde komedi alanında da kendini ispat eden Altınok, "G.D.O. Kara Kedi" (2013), "Buyur Bi de Burdan Bak" (2015) ve "Tut Sözünü" (2015) gibi yapımlarda yer aldı, ancak, yalnızca komedi değil, dramatik rollerde de başarısını gösteren Giray Altınok, 2020 yılında Fikret Reyhan'ın senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği "Çatlak" filminde canlandırdığı Cafer karakteri ile büyük beğeni kazandı.
Aynı yıl Show TV'nin sevilen komedi programı "Güldür Güldür Show"un kadrosuna katılarak geniş kitleler tarafından tanınan yetenekli oyuncu, 2023 yılında ise BluTV'de yayınlanan "Prens" adlı dizinin senaryosunu arkadaşı Kerem Özdoğan ile yazan Altınok, başrolü de üstlenerek çok sevilen "Prens" karakterine hayat verdi.
 

Muhabir: Merve Pınar