TransAnatolia’nın en uzun etabı 6. günde geçildi TransAnatolia’nın en uzun etabı 6. günde geçildi

Türkiye Futbol Federasyonu’nun  yeni başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu oldu. Bu değişimin Ülke futbolunda ve özellikle Eskişehirspor’un da içinde bulunduğu Amatör Futbola yansımalarının ne olacağına dair ise  Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu  Başkanı Sadri Atam görüşlerini dile getirdi. 

EKİM’DE BAŞLAR 

Ethem Hacıosmanoğlu’nun TFF  başkanlığı sonrasında yaşanacak değişimler ve izlenebilecek yol haritası hakkında da bilgi veren  Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu(TASKK) Genel Sekreteri ve EASKF Başkanı Sadri Atam, “Bütün düzenlemeler sil baştan yeniden yapılacak diye bilirim. Futbol Liglerinde Uygulanacak Esaslar Kitapçığı Ağustos ayının başında açıklanacaktı. Fakat TFF yönetimi değişince Kitapçığın açıklanması Ağustos’un ikinci yarısına kalabilir.  Anacak Bölgesel Amatör Lig yine Ekim Ayında başlar” dedi.

‘YENİ BİR ÇALIŞMA YAPILACAKTIR’

Ülke futbolu için seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Başkan Atam “TFF seçimleri sonrasında Başkanlığa İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nun gelmesi ile Amatör Futbol İl ilgili çalışmalar tekrar güncellenecek. Biz TASKK Amatör Kurulu olarak yeni sezon ile ilgili çalışmalarımızı yapmıştık. 2024-2025 Sezonu Amatör Futbol Liglerinde Uygulanacak Esaslar Kitapçığı Ağustos ayının başında açıklanacaktı. Fakat TFF yönetimi değişince yeni gelen yönetim bu konu ile ilgili tekrar bir çalışma yapılmasını isteyebilir. Hukuk kurulunun da değişecek olması göz önüne alındığında Kitapçığın açıklanması Ağustos’un ikinci yarısına kalabilir” dedi.
 

Muhabir: İsmail Yiğit