Mihalıççık sezona fırtına gibi başladı! Mihalıççık sezona fırtına gibi başladı!

İlimizin köklü kulüplerinden Şekerspor'da yaz dönemi futbol eğitimi sona erdi. Şeker Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 3 ay süren Yaz Okulu eğitimlerine çeşitli yaş gruplarından toplam 250 sporcu katıldı. Eğitim sürecini başarıyla tamamlayan ve yetenekleriyle öne çıkan 125 sporcu, elit gruplara dahil edildi. Yaz Okulu’nun kapanışında düzenlenen sertifika töreni, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile birleşince coşkulu anlara sahne oldu.

Antrenörler Erol Kaya, Cihan Koç ve Bahri Anlı nezaretinde sürdürülen eğitimler sonunda düzenlenen sertifika töreninde, geleceğin futbolcuları büyük bir heyecanla sahaya çıktı. Ellerindeki Türk bayraklarıyla sahada renkli görüntüler oluşturan genç sporcular, hem sertifikalarını almanın hem de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu birlikte yaşadı.

Sertifika törenine katılan isimler arasında Şeker Fabrika Müdürü Mehmet Yüksel, Ziraat Müdürü Feridun Çoban, Personel Müdürü Faruk Keleş, Şeker-İş Şube Başkanı Hamit Dokuzlar, Şekerspor Kulübü Başkanı Kemal Kaya, ve altyapı sorumluları Bayram Üstün ve Salih Saylan da yer aldı. Törende konuşma yapan kulüp yetkilileri, genç futbolcuları başarılarından dolayı tebrik ederek, katılım belgelerini takdim ettiler.
 

Muhabir: Burak Akın