Yeni imajıyla dikkat çeken güzel oyuncu, saç stilinde yaptığı değişiklikle de gündeme oturdu. Sarıkaya, özellikle son dönemdeki projelerinden sonra imajında önemli bir yeniliğe gitti.

Kışlık salçalar kaynamaya başladı Kışlık salçalar kaynamaya başladı

Yeni Saç Modeliyle Göz Kamaştırıyor

Serenay Sarıkaya, yeni saç modeliyle dikkatleri üzerine çekti. Sarıkaya, kestirdiği saçlarıyla farklı bir tarz yaratırken, bu değişikliğiyle ilgili de açıklamalar yaptı. Ünlü oyuncu, imaj değişikliğinin arkasındaki sebebi şu sözlerle açıkladı: "Başka iş anlaşmalarım olduğu için bu tarzı erteledim. Şimdi herhangi bir projede yer almadığım ve yer alacağım dizide daha rahat etmek için bu modeli tercih ettim."

Cp X8 O Y94 A0 Suc0J9Xb O S Q

Özel Hayatıyla İlgili Açıklamalar

Kariyeri kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Sarıkaya, sevgilisi Mert Demir ile ilgili soruları da yanıtladı. Yoğun iş temposu nedeniyle Mert Demir ile bir araya gelemediklerini belirten Sarıkaya, "İnanın Mert’i ben de göremiyorum. O sürekli iş için bir yerlerde, ben de öyleyim." ifadelerini kullandı. Bu açıklama, çiftin iş yoğunluğu nedeniyle birbirlerine vakit ayıramadıkları iddialarını doğrular nitelikteydi.

Muhabir: Merve Pınar