Evliliklerinde yaşanan sorunlar sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Bu süreçte adı Icardi ile anılan ünlü şarkıcı Simge Sağın'dan dikkat çekici açıklamalar geldi.

Simge Sağın ve Icardi Yakıştırmaları

Galatasaray'ın maçlarında attığı gollerden sonra "Aşkın Olayım" şarkısının çalınmasıyla gündemden düşmeyen Simge Sağın, sosyal medyada sıkça Galatasaraylı futbolcu Icardi ile yakıştırıldı. Bu durum hakkında içini döken Sağın, "İnsanlar kafalarında bir takım yakıştırmalar yapıyorlar ve buna inanıyorlar. Evli olmasına rağmen bana 'yenge' diyorlardı, iyice durumu abarttılar. Çok tatlı bir aile ve ben ailelere hep saygılıyımdır," şeklinde konuştu.

Bu dükkan müşterilerini geçmişe götürüyor Bu dükkan müşterilerini geçmişe götürüyor

Icardi ve Wanda Nara'nın Boşanma Kararı

Geçtiğimiz günlerde Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın boşanma kararı aldıkları haberi ortaya çıktı. 2014 yılında aşk yaşamaya başlayıp iki çocuk sahibi olan çift, evliliklerini sonlandırma kararı aldı. Bu haberin ardından Simge Sağın'dan manidar bir paylaşım geldi. Ünlü şarkıcı, "Önümüz Yaz" şarkısını arkaya koyup "şimdi değilse ne zaman?" notuyla spor yaptığı anları paylaştı.

Simge Sağın'ın Icardi Açıklamaları

Bir etkinlikte kendisine yöneltilen Icardi sorularına yanıt veren Simge Sağın, şunları söyledi: "Icardi ile bizi müzik bağladı, hala aynı şey geçerli. Onların mutlu olmalarını istiyorum. İlerde neyin ne olacağı hiç belli olmaz, büyük konuştuğum tüm lokmaları yediğim için yorum yapmak istemiyorum."

Kaynak: Haber Merkezi