2 ay önce Eğitim

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Endüstri Mühendisliği öğrencileri, "Teknoloji Öngörüsü Önceliği Belirleme Metodolojisi Geliştirilmesi" başlıklı projeleriyle TUSAŞ LIFT UP Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projeleri Programı kapsamında birinci olarak büyük bir başarıya imza attılar.

2 ay önce Genel

Kocaeli'nden Eskişehir'e gelen bir grup yerli turist şehre hayran kaldıklarını ifade etti.

2 ay önce Gündem

CHP’nin 24-25 ve 26. Dönem İzmir Milletvekili Gazeteci-Yazar Mustafa Balbay ve Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Sertaç Eş, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti.

2 ay önce Eğitim

ESOGÜ Diş Hekimliği Fakültesi 2024 yılı mezunlarını ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle verdi.

2 ay önce Ekonomi

Eskişehir Sanayi Odası (ESO), üyelerinin gelişimini desteklemek ve yeni pazarlara açılmalarını sağlamak amacıyla düzenlediği Tedarikçi Günleri etkinliklerine devam ediyor.

2 ay önce Çevre

Kütahya'nın Gediz ilçesinde meydana gelen orman yangınına havadan ve karadan müdahale eden ekipler, yangını kontrol altına aldı.

2 ay önce Dünya

Güney Amerika ülkesi Şili'nin kuzeyinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

2 ay önce Asayiş

Karabük’te elektrik panosundan çıkan yangın eve sıçramadan kısa sürede itfaiye ekiplerince söndürüldü.

2 ay önce Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri’nin 45 Başkanı ve Başkan Adayı Donald Trump ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi

2 ay önce Asayiş

Eskişehir'de uyuşturucu madde operasyonunda gözaltına alınan ve ekip aracından kaçmaya çalışırken polis memurunu silahla vurarak ağır yaralayan şüpheli adliyeye sevk edildi.