2 ay önce Yurttan

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir işletmeden hırsızlık yaptığı tespit edilen yabancı turist, jandarma ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.

2 ay önce Spor

Bursa Dragon Cup 2024, Bursa Dağyenice-Nefes Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Çeşitli etkinler ve oyunların yer aldığı bu prestijli etkinlikte Türkiye’de ilk defa "Kadın" kategorisinin açıldığı yarışlarla tarihe geçti.

2 ay önce Yurttan

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde başlayan orman yangını ekiplerin yoğun çalışması kontrol altına alındı.

2 ay önce Asayiş

Hatay’da ülkeye yasa dışı yollarla giren 28 kaçak göçmen yakalandı.

2 ay önce Yurttan

Çankırı’da alevlere teslim olan 3 ev yanarak kullanılamaz hale geldi.

2 ay önce Yurttan

Antalya’da otomobilin yolun karşısına geçmek için bekleyen traktöre çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında traktör sürücüsü hayatını kaybetti.

2 ay önce Asayiş

Konya’nın Ereğli ilçesinde otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

2 ay önce Ekonomi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eskişehir'de 2024 yılının haziran ayında konut satışı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 15,6 oranında azaldığını açıkladı.

2 ay önce Çevre

Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki süs havuzlarında bakım çalışması gerçekleştiriyor. Eskişehir’in simgesi haline gelen ve kentin dört bir yanını süsleyen havuzlarda çalışma yapan ekipler, görsel ve teknik çalışmalarını sürdürüyor.

2 ay önce Yaşam-Magazin

Eskişehir'den Sarıcakaya ilçesi Mayıslar mahallesine, buradan da Mihalgazi ilçesi üzerinden Alpagut yoluna geçen bisikletçiler, yemek için bir yer ararlarken yerel halk tarafından düğün yemeğine davet edildi.