2 ay önce Yurttan

Marmara Denizi'nde Balıkesir açıklarında meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem. Detaylar haberimizde!

2 ay önce Gündem

Tepebaşı Belediyesi tarafından “Can dostumuza yuva olur musunuz?” sloganıyla gerçekleştirilen ‘Satın Alma Sahiplen' şenliğinde sahiplendirilen can dostlar sıcak yuvalarına teslim edildi.

2 ay önce Gündem

Eskişehir'deki o ilçede elektrik kesintisi yaşanacak.

2 ay önce Yurttan

Adıyaman'da, 3 çocuk annesi 41 yaşındaki Esma Biçer, kocası Kemal Biçer tarafından boğularak öldürüldü. Şahıs eşinin cesedini torbaya koyarak bahçeye attı.

2 ay önce Asayiş

Eskişehir Beylikova Belediyesi, ‘Ekmek arabasında yakalanan uyuşturucu’ haberleri üzerine bir açıklama yaptı.

2 ay önce Spor

Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nda geçtiğimiz sezonun şampiyonu olan Atış Motorsport Takımı, Gemlik Şahintepe’deki tırmanma yarışında 5 kategoride lider olmayı hedefliyor. Atış Motorsport, kendi evinde iddialı bir çıkış yapmaya hazırlanırken Gemlik Şahintepe tırmanma şampiyonasında takımlar biricikliğini devam ettirmek için yarışacak.

2 ay önce Ekonomi

Fitch ve Standard&Poor’s’un ardından bir kredi notu artışı da Moody’s’den geldi. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, Türkiye’nin kredi notunu 2 basamak artırarak B3 seviyesinden B1 seviyesine yükseltirken, kredi notu görünümünü ise ‘pozitif’ olarak korudu.

2 ay önce Genel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu,

2 ay önce Eğitim

Bitlis’in Tatvan ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığının başlatmış olduğu yaz kursları çerçevesinde verilen İngilizce kursu büyük ilgi görüyor.

2 ay önce Spor

Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü, yeni sezona dair çalışmalarını sürdürüyor.