2 ay önce Yurttan

İzmir'de Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'na (TCDD) ait yolcu treni, hemzemin geçitte otomobile çarptı. Kazanın etkisiyle otomobil içerisindeki 3 kişi hayatını kaybetti.

2 ay önce Yurttan

Sultangazi'de yabancı uyruklu bir kişi, kiracısı olduğu eve 250 bin lira zarar vererek kayıplara karıştı.

2 ay önce Asayiş

Eskişehir'de alkollü olduğu düşünülen sürücü, beton refüjün üzerinden yolun karşısına geçmeye çalışırken aracı askıda kaldı.

2 ay önce Yaşam-Magazin

Türk tiyatrosunun duayen isimlerinden Şener Kökkaya, 66 yaşında hayata veda etti. Sanat yaşamına Eskişehir'de başlayan ve tiyatrodan sinemaya birçok başarılı projede yer alan Kökkaya, sanat dünyasında derin izler bıraktı.

2 ay önce Gündem

Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kursları (ESMEK) tarafından ilk kez düzenlenen “Bisiklete Binmeyi Öğreniyorum, Sağlıklı Yaşıyorum” kursu ile çocuklar ve yetişkinler bisiklet sürmeyi öğreniyorlar.

2 ay önce Eğitim

Eğitim İş Şube Başkanı Fadime Arslan, öğretmenlerin daha fazla mağdur edilmemesi konusunda açıklamalarda bulundu.

2 ay önce Ekonomi

Eskişehir Ticaret Odası’nın mobil uygulaması ETO AVANTAJ üyelere yeni fırsatlar sağlamaya devam ediyor

2 ay önce Eğitim

1982 yılında Almanca ve İngilizce Öğretmenliği programlarıyla eğitim hayatına başlayan Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi, 40 yılı aşkın sürede fiziksel, sosyal, akademik ve bilimsel olarak önemli gelişmeler kaydetti.

2 ay önce Genel

Hava sıcaklığının 35 derece ve üstüne ulaşmasının beklendiği Eskişehir’de, meteoroloji vatandaşları güneş çarpması gibi oluşabilecek tehlikelere karşı uyardı.

2 ay önce Gündem

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen İstihdam ve Kariyer Günleri’ne katıldı.