2 ay önce Asayiş

Kırklareli’nde polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı.

2 ay önce Asayiş

Malatya’nın Darende ilçesinde otomobil ile çapa motorunun karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

2 ay önce Asayiş

Gaziantep’te halk otobüsüne çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti, yanındaki arkadaşı ise ağır yaralandı.

2 ay önce Asayiş

Denizli’de park halindeki bir otomobil, çıkan yangında alev topuna dönüştü. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında otomobil kullanılamaz hale geldi.

2 ay önce Asayiş

Kayseri’de çalınan araç, polis ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede bulundu. Aracı çaldığı belirlenen şüphelinin farklı suçlardan 6 suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

2 ay önce Yurttan

Beykoz sahilinde gezmeye çıkan vatandaşlar sahil kenarına kadar gelen üç tane yunus balığı gördü. Heyecan içinde yunus balıklarını izleyen vatandaşlar o görüntüleri ise cep telefonu kamerasına kaydetti.

2 ay önce Asayiş

Afyonkarahisar’da bir aracın kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

2 ay önce Yurttan

İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı’nda bugüne kadar bin 300 yaban hayvanı iyileştirilip yeniden doğaya salındı.

2 ay önce Çevre

Büyükşehir Belediyesi'nin Gündüzler Mahallesi'ndeki tarla yollarına yaptığı iyileştirme çalışmaları, kırsal mahallede yaşayan çiftçilerin takdirini kazandı. Mahalle Muhtarı Selim Kurnaz, Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'ye ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

2 ay önce Spor

EURO 2024'ün ardından FIFA Dünya Sıralaması yeniden güncellendi. Türkiye, turnuvada gösterdiği etkileyici performansın karşılığını aldı.