2 ay önce Eğitim

Eskişehir Teknik Üniversitesi, TEKNOFEST 2024 proje yarışmaları kapsamında 'Bilgi ve İletişim Teknolojileri' alanında Türkiye ikincisi oldu.

2 ay önce Teknoloji

Türkiye’nin havacılık motorlarındaki lider şirketi TEI, 22-26 Temmuz tarihleri arasında İngiltere’de düzenlenecek dünyanın en prestijli havacılık fuarlarından Farnborough Havacılık Fuarı’nda millî motorlarını, üretim kabiliyetlerini ve teknolojilerini sergileyecek.

2 ay önce Asayiş

Eskişehir-Ankara yolu üzeri Karaboğaz mevkiinde kontrolden çıkan kamyon, bariyerleri aşarak 5 metrelik yükseklikten tren raylarına uçtu

2 ay önce Asayiş

Eskişehir'de polis ekiplerince, halk arasında 'Barlar Sokağı' olarak da bilinen Vural Sokak ve çevresinde yapılan uygulamalarda 105 kişinin ve 3 araç sahibinin kimlik sorgusu yapıldı.

2 ay önce Asayiş

Eskişehir'de Bekçi Yaya Devriye Timleri tarafından şüphelilere yönelik gerçekleştirilen uygulamalarda 270 şahsın kimlik bilgileri sorgulandı.

2 ay önce Asayiş

Gaziantep’te 2 işçi servisinin kafa kafaya çarpışması servislerden biri savrularak park halindeki tıra çarptı. Üç aracın karıştığı zincirleme kazada 1’i ağır 21 işçi yaralandı.

2 ay önce Dünya

Cumhuriyetçi aday ve ABD'nin eski Başkanı Donald Trump, “Sahtekar Joe Biden başkanlık için aday olmaya ve hizmet etmeye de uygun değildi” ifadelerini kullandı.

2 ay önce Dünya

Kazakistan, 8-13 Eylül tarihleri arasında, kökleri Orta Asya'nın göçebe halklarının geleneklerine dayanan etnik sporların sergilendiği uluslararası spor etkinliği 5. Dünya Göçebe Oyunlarına ev sahipliği yapacak.

2 ay önce Dünya

Japonya’da polis ölen annesinin cesedini 5 yıl boyunca evde saklayan 60 yaşındaki bir erkeği tutukladı.

2 ay önce Dünya

ABD’li Senatör Ron Johnson, ABD Başkan Adayı Donald Trump’a yönelik suikast girişimi ile ilgili ulaştığı ön bulguları kamuoyuna açıkladı.